2785
Robert Doornbos en Chantal Bles & Prominent meubelen

Prominent - autoriteit op het gebied van zitmeubelen - werkt samen met voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos en styliste Chantal Bles voor de lancering van een nieuwe collectie zitmeubelen. Zij staan samen symbool voor het feit dat comfort én design bij Prominent altijd samengaan. Een mooie stoel of bank kun je tegenwoordig overal kopen, maar écht goed zitten doe je bij Prominent. Naast de nieuwe merkcampagne, lanceert de zitexpert een nieuwe collectie stoelen en banken met moderne designs in diverse stijlen, materialen en kleuren. 

Mooi én comfortabel

Iedereen heeft een andere stijl en voelt zich thuis in een ander interieur: van modern tot luxe en van industrieel tot tijdloos. Chantal en Robert brengen de werelden van comfort en design samen. Robert komt als voormalig Formule 1-coureur uit een wereld waarin alles draait om detail en hij weet als geen ander hoe belangrijk goed zitten is. Chantal heeft als styliste een tweede natuur voor een stijlvol en goed doordacht interieur. Zo willen we duidelijk maken dat écht goed zitten alles te maken heeft met vakmanschap: een combinatie van een optimaal comfort, gevat in een stijlvol ontwerp. Wat je níet ziet is dus net zo belangrijk als de buitenkant. Chantal en Robert zijn ieder verbonden aan een serie stoelen en banken die goed past bij hun stijl en achtergrond. 

prominent002.png

A-serie: Modieuze stoelen en banken die écht lekker zitten

A-serie bestaat uit een collectie modieuze stoelen en banken die je naar eigen wens kunt samenstellen en die écht lekker zitten. De stijlvolle collectie is verkrijgbaar in rijke, warme stof- en leersoorten en vele kleuren. Volgens het ‘Mix & Match’ principe kunnen alle stoelen en banken naar wens gecombineerd worden én op maat gemaakt. Chantal Bles is het gezicht van de A-serie. Als styliste weet zij als geen ander hoe je harmonie kunt creëren in een interieur.

S-serie: Ultieme luxe in de huiskamer

De S-serie heeft een exclusieve en luxe uitstraling. Deze serie heeft de meest comfortabele stoelen en banken van Prominent. Voor de echte genieters, vol doordacht comfort en luxe. Binnen de S-serie is er volop de mogelijkheid om uit te breiden met comfortfuncties, zoals verwarming, massage, onderrug-en nekondersteuning. Robert Doornbos is het gezicht van de S-serie en staat voor ultiem zitcomfort. Vanuit zijn leven in de Formule 1 stelt hij de hoogste eisen aan de technische kwaliteit van zijn stoel. De S-serie is daarom een perfecte match met Robert. Hier vindt je de modernste technieken voor ergonomische perfectie.

Fit

Om optimaal zitcomfort te garanderen maakt Prominent exclusief gebruik van Foam Innovation Tubes (Fit). Deze technologie is samen met de ruimtevaart ontwikkeld. Deze innovatie vind je ook terug in de airbus; het zitcomfort in de businessclass stoelen wordt hierdoor maximaal verhoogd. Ervaar het ook in de stoelen van Prominent.

Vraag hier de gratis brochure van Prominent aan!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide