5068
PIB Home, bijzondere woonaccessoires
Gepubliceerd: 18-10-2017 Laatste update: 03-01-2018

Het najaar is de tijd om ons weer gezellig onder te dompelen in gezelligheid. We schuiven de gordijnen lekker vroeg dicht en steken gezellig wat kaarsjes aan. Nu we weer wat meer tijd binnen doorbrengen hebben we ook weer meer gelegenheid om lekker online op zoek te gaan naar de leukste woonaccessoires.

Onze redactie struint dagelijks het internet af op zoek naar bijzondere items voor het interieur of voor buitenshuis. Vaak zien we dezelfde woonaccessoires op verschillende websites terugkomen maar heel af en toe worden we blij verrast wanneer we geattendeerd worden op een website met woonaccessoires die we eigenlijk nog niet eerder gezien hebben. PIB Home is zo'n online woonwinkel en we stellen PIB graag aan je voor.

PIB is een klein, van origine Franse webshop opgericht in 2010. De oprichters van PIB vonden het lastig om online meubels te vinden die zowel stijl als kwaliteit met elkaar combineren. Daarom besloten ze een webshop te starten met meubels, lampen en accessoires. In landen waaronder Frankrijk, Duitsland en Spanje is PIB al enorm populair en sinds vorig jaar heeft PIB ook een webshop in Nederland onder de naam Pib-home.nl.

De collectie van PIB bestaat uit vintage meubelen en accessoires in drie verschillende stijlen te weten de industriële, Scandinavische en shabby chic stijl. De webshop bied een kleine collectie van ongeveer 600 producten en dat is nou juist het mooie aan PIB, ze houden niet van massaproductie. Koop je een product bij PIB dan kan je er zeker van zijn dat je origineel meubel of woonaccessoire hebt bemachtigd.

pib-home-002.jpg

Hoe gaaf is bijvoorbeeld de eight-step studio ladder (zie foto boven)! Een ontzettend originele ladder die je kunt gebruiken als... ladder... maar nog leuker is het om hem als accessoire te plaatsen in je woonkamer! Zet er een paar mooie items op, die passen bij het seizoen en je hebt een superleuke eyecatcher in je interieur. Of zet hem in de tuin zoals wij zelf hebben gedaan. We hebben de ladder gedecoreerd met kalebassen en sfeervolle waxinelampjes en zijn helemaal klaar voor halloween!

minoterie-kleine-kast-zwart-121314_1280.jpg

Of wat dacht je van dit unieke minoterie kastje die een unieke mix van stijlen combineert. De jaren 50 komen erin terug door de afgeronde hoeken maar hij is ook industrieel en vintage doordat gemaakt is van metaal en een deur van draadgaas heeft.

witte-multipls-stoel---hout-127498_1280.jpg

Ben je liefhebber van meubels uit de jaren 20 dan zijn deze Multipl's stoeltjes echte blikvangers voor in je interieur. De combinatie van hout met witmetaal geeft een bohemian karakter aan de stoel en ze passen in vrijwel elke interieurstijl.

spitzmuller-hanglamp-115814_1280.jpg

Ook van de verlichting op de website van PIB werden wij helemaal blij! Je maakt je woonkamer helemaal retro of vintage proof met de leukste hang of tafellampjes.

andersen-tafellamp-110278_1280.jpg

bristol-koperen-hanglamp-114630_1280.jpg

Wij kunnen uren doorgaan met het uitlichten van de leuke meubels en accessoires van PIB. Ben jij ook nieuwsgierig geworden neem dan snel eens een kijkje op de website van Pib-home.nl. Als jij van industriële meubels, Scandinavische en shabby chic stijl houdt dan weten wij zeker dat je hart sneller gaat kloppen bij het zien van al het moois!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide