2317
Online meubels shoppen met korting
Gepubliceerd: 03-08-2017

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in je interieur maar heb je geen zin om urenlang de woonboulevards af te struinen? Tegenwoordig shop je je gehele interieur heel gemakkelijk online bij elkaar. Geen parkeerproblemen of drukke winkels maar gewoon relaxed vanuit je gemakkelijke stoel.

Het kiezen van je meubels
Wanneer je meubels gaat uitzoeken is het van belang dat je niet alleen op het uiterlijk hiervan let maar ook kijkt of je meubels goed in de ruimte passen waar je ze in wilt plaatsen. Je hoeft in een kleine ruimte niet perse kleine meubels te plaatsen. Kleine meubels in een kleine ruimte geeft vaak een wat rommelig effect. 1 groot meubel in een kleine ruimte is vaak net zo praktisch dan meerdere kleine meubels.

Om de maat van de meubels te bepalen die je kwijt kunt in een ruimte kan je heel handig aan de gang met kranten. Leg kranten op de vloer in de maat waarin je een meubel wenst te kopen en kijk of je nog genoeg ruimte eromheen overhoud om je rondom het meubel goed te kunnen verplaatsen. Met kranten krijg je een goed beeld hoeveel ruimte het gewenste meubel zal innemen.

Wil je een meubel dat plat op de grond staat of juist een meubel op pootjes. Een meubel op pootjes of wielen geeft extra vloerruimte en dit maakt de ruimte optisch groter. Let er wel op dat je er nog gemakkelijk bij kunt met de stofzuiger om onder het meubel schoon te kunnen maken.

Laat je bij het kiezen van meubels niet afleiden door de kleur of het materiaal van het meubel op het plaatje. Dit is vaak slechts een voorbeeld, meubels zijn vaak in meerdere kleuren of materialen verkrijgbaar.

Online shoppen heeft zo zijn voordelen
Heb je eenmaal je keus voor een bepaald meubelstuk gemaakt dan kan je online aan de slag. Allereerst met het vergelijken van de prijzen. Hetzelfde meubelstuk wordt vast in verschillende webshops aangeboden. De prijzen kunnen nogal uiteenlopen dus zorg dat je diverse prijzen met elkaar vergelijkt. Dit scheelt je al snel honderden euro's.

Nog meer korting
Naast het vergelijken van de prijs is het niet onverdienstelijk om ook eens te kijken of er speciale kortingscodes beschikbaar zijn. Neem hiervoor eens een kijkje op de website van Shopkorting.nl. Deze website biedt voor heel veel online winkels een kortingscode aan zodat je eigenlijk nooit meer hoeft te shoppen zonder korting.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide