1981
Nieuw van Puik Art
Gepubliceerd: 18-05-2017 Laatste update: 11-06-2023
Een borrel met vrienden, een filmavond voor twee of een gezellige spelletjesmiddag met het gezin. Een bijzettafel of kruk komt altijd van pas. De bijzettafels van PUIK Art mogen absoluut gezien worden. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers in elk interieur. Hiermee bewijst het merk dat een uniek design en functionaliteit prima samengaan.
 
De nieuwe productlijn van PUIK Art bestaat uit de bijzettafels TEPSI en SHUNAN en de vernieuwende kruk BOKK.
 
Dienblad op tafelpoten
Wie van eenvoudige, onverwachte combinaties houdt vindt de sidetable TEPSI vast geweldig. Deze bijzettafel, ontworpen door Rianne Koens, kwam tot stand door te experimenteren met een dienblad op tafelpoten. Het ongebruikelijke tafelblad maakt dit tot een moderne salontafel, terwijl de ronde vormen het vriendelijke karakter van de tafel benadrukken. Bijzettafel TEPSI is gemaakt van essenhout en staal en is verkrijgbaar in diverse kleuren voor € 169,95.
 
Een met de natuur
Haal je graag de natuur in huis, dan mag bijzettafel SHUNAN daarbij niet ontbreken. Deze houten bijzettafel, ontworpen door Nieuwe Heren, doet denken aan het prachtige Shunan bos in China. De sterke lijnen van de gebogen tafelpoten stralen rust en kalmte uit, terwijl het essenhout van het ronde tafelblad de verbinding met de natuur uitdrukt. Een design waarbij eenvoud en natuurlijk materiaal hun kracht maar weer eens bewijzen! Bijzettafel SHUNAN komt goed tot zijn recht in een modern interieur en is verkrijgbaar voor € 119,95.
 
Eigenzinnig en koppig
BOKK, ontworpen door Ka-Lai Chan, is een eigenzinnige kruk geïnspireerd op het traditionele turntoestel, de bok! Het ontwerp is no-nonsense en koppig. Een echte eyecatcher in het interieur, met een stoere uitstraling en een heerlijk comfortabele zitvlak. Het stalen frame vormt een spannend geometrisch spel van lijnen dat het kussen omarmt. Kruk BOKK is verkrijgbaar in een uitvoering in vilt of leer in diverse trendy kleuren, vanaf € 199,95.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide