1994
industriële eettafel
Gepubliceerd: 12-09-2016

Gezellige momenten met vrienden en famillie delen we tegenwoordig steeds meer aan de eettafel. Even tijd voor elkaar om de dag door te nemen met een goed glas wijn en een gezonde maaltijd! Daarnaast wordt er tegenwoordig ook vaak nog even gewerkt aan de eettafel, maken de kids hun huiswerk of wordt de eettafel gebruikt om gezellig een spelletje te spelen. Kortom de eettafel is het middelpunt van een breed scala aan activiteiten! Maar hoe kies je nou de eettafel die voldoet voor al deze gebruiksmomenten en past in jouw interieur?

Bij de keuze voor een eettafel zijn er verschillende punten waar je op moet letten. Kijk eerst eens naar de ruimte waar de eettafel moet komen. Is deze groot of klein? Hoeveel mensen moeten aan tafel kunnen zitten? Wat is je stijl? Gewapend met alle antwoorden op deze vragen kan je op zoek gaan naar jouw perfecte eettafel.

Trend: Industriële Eettafels
Wil je een grote en stoere eettafel denk dan eens aan een industriële eettafel. Deze ogen robuust en zijn enorm stevig. Heel geschikt voor allerlei activiteiten. De meeste industriële tafels zijn gemaakt van hout met staal, metaal of ijzer. Je ziet vaak een combinatie van deze materialen terug komen in de industriële eetkamertafels.

banner-woontrends-2024-mag.png

Mix & match Wist je dat industriële tafels heel erg goed combineren met heel veel verschillende stijlen. Je hoeft helemaal niet in een loft te wonen om aan een mooie industriële eettafel te eten. Een industriële eettafel kan ook heel goed in een modern of klassiek interieur.

Ben je benieuwd wat er allemaal verkrijgbaar is op het gebied van industriële eettafels? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Table du Sud waar een ruime collectie aan stoere industriële eettafels te vinden is. En ben je op zoek naar mooie woonaccessoires die perfect combineren met jouw nieuwe industriële eettafel neem dan eens een kijkje in de Sweetlivingshop en laat je inspireren door een prachtige collectie industrielampen voor boven de eettafel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide