2456
Meubeltrends - hoekbanken

Is jouw huis toe aan een flinke make-over dan ben je vast benieuwd wat er op dit moment helemaal hip is op het gebied van interieurs. Wij geven je een paar tips met de interieurtrends van 2017

Back to nature In 2016 zagen we al heel veel natuurlijke tinten in huis. Niet alleen in kleuren zoals het groen uit de natuur of verschillende kleuren bruin en oker maar vooral ook in de materialen zagen we de natuur steeds meer in huis verschijnen. In 2017 zet deze trend zich lekker voort. Naast groen doet ook blauw zijn intrede. Niet voor niets is Denim Drift uitgeroepen tot de kleur van 2017 door Flexa. Ook zullen we veel organische vormen en materialen terug zien in ons interieur zoals bijvoorbeeld hout en het steeds vaker gebruikte materiaal kurk. Kurk zien we terug in tafeltjes, banken, krukjes en in de woonaccessoires.

Emotie Mindfullness is een term die we steeds vaker horen. We willen ons goed voelen en innerlijke rust is hierbij een belangrijke factor. Ook bij de inrichting van onze woning zien we stijlen terug komen waarbij functionaliteit, gevoel en comfort samenkomen. Bloempatronen op de muur, zachte pasteltinten en lichte houtkleuren zorgen voor een rustgevende sfeer. Verwen jezelf met een plateau vol met romantische kaarsen en lekker zachte sierkussens om lekker in weg te kunnen dromen.

Bij lekker ontspannen hoort natuurlijk ook een comfortabele bank. De nieuwste bankstellen passen perfect bij de natuurlijke en ontspannen sfeer die we in ons interieur willen creeeren. De voorgaande jaren zagen we vooral veel strakke en moderne designbanken maar in 2017 is de vorm van de bank gezelliger en zachter. We zien dat bankstellen meer met zachte stoffen bekleed worden en naast het standaard zwart en grijs zien we dit jaar ook weer meer kleur verschijnen.

Wil je toch liever een strakke designbank maar wel de natuurlijke sfeer dan kan je je bankstel aankleden met een pluizig plaid in een natuurlijke tint en kleur toevoegen door het gebruik van sierkussens.

Neem voor een mooi bankstel of een gezellige hoekbank eens een kijkje op de website van Hoekbanken.nl. Hier vind je een breed aanbod van comfortabele banken die helemaal passen in het interieur van nu!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide