1459
Meubeltrends

Van robuust vierkant tot wel vijf meter Eettafel of tuintafel, vergadertafel of directiekamertafel, deze nieuwe tafel "Barok" van One to Sit kan in principe overal worden toegepast. One to Sit geeft met een knipoog naar het barokke tijdperk, vorm aan een bijzondere tafel. Hij is volledig vervaardigd uit composiet, een glasvezelversterkte polyester dat ijzersterk is en bestand tegen weer en wind en een zeer strakke en moderne uitstraling heeft.

De tafel heeft een zelfdragende constructie waarbij de tafelpoten één geheel vormen met het blad.Ook de maten van deze bijzondere tafel zijn uniek. Van robuust vierkant tot en met XX-large. Standaard leverbaar in de volgende afmetingen: Barok/180: 180x180 cm, Barok/250: 252x125 cm, Barok/320: 320x125 cm, Barok/500: 500x125 cm.

One to Sit levert bijpassende bankjes die net als de tafel in verschillende afmetingen leverbaar zijn. Kussens in diverse kleuren behoren tot de mogelijkheden. Tafel Barok en de bijborende bankjes zijn in bijna iedere RAL-kleur leverbaarGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners