1134
Lourens Fisher
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

Wit wordt getipt als de trendkleur voor 2009; zowel voor binnen als buiten; woon- als slaapkamer; keuken als kantoor-aan-huis. Lourens Fisher speelt hier direct op in met de nieuwe Pure White collectie. Ontdek meubel­architectuur in zijn puurste vorm. Ontdek hoe kleurrijk wit kan zijn.

Lourens Fisher - Pure White Collection
Wit is de ideale kleur voor meubels en acces­soires waarbij de vormgeving iets extras heeft. Wit laat vormen namelijk optimaal uitkomen. De absolute paradepaardjes van de Pure White collectie van Lourens Fisher zijn de nieuwe V-chair en de Kappa kapstok. Twee architectonische modellen die door hun minimalistische belijning naadloos passen in de ontwerptraditie van Lourens Fisher: kunst voor élke dag.

Color Core
Kenmerkend voor de Pure White collectie is de toepassing van Color Core, een nieuw volkern-materiaal. Color Core is door en door gekleurd, buitengewoon sterk, milieuvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Kortom: uw garantie dat de (klein)meubelen en accessoires van Pure White ook over vele jaren nog altijd puur wit zijn. Voor de modellen tekenden Theo Beunen, Hugo de Ruiter, Paul Visser en Peter van de Water.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide