1190
Joe lounge Vincent Sheppard
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 09-11-2017

Zitten, hangen, knuffelen, voorlezen of gewoon languit relaxen... als je al helemaal weg was van het vintage designkuipje Joe, dan val je nu ongetwijfeld ook voor Joe Lounge, de mega loveseatuitvoering van Lazy Joe. Nood aan quality time na de hectische feestperiode? Al wat je hoeft te doen, is gezellig met zijn tweetjes knus bij elkaar kruipen in deze hippe retrokuip.

De loveseat dook voor het eerst op tijdens de jaren 50 in bioscopen. Verliefde koppeltjes kropen innig tegen elkaar en zwijmelden tijdens de film heerlijk weg in de nét-niet-groot-genoeg-voor-twee-bankjes. Joe Lounge, de laatste aanwinst in de erg succesvolle Joe-collectie van Vincent Sheppard, voert je helemaal mee terug naar het verleden. Denk dromerige sixties en seventies, waarin ook interieurs vervuld waren van love, peace & understanding.

Joe Lounge is beschikbaar in zowat elke kleur en is dus moeiteloos te integreren in menig interieur. Het design, gecombineerd met de natuurlijke materialen, maakt deze loveseat bijzonder rustgevend. De beschermende cocon zorgt dat je even helemaal tot jezelf kan komen, alleen of met je kind op de schoot. Een verhaaltje voorlezen, een tijdschrift uitpluizen, een glaasje wijn erbij, of simpelweg even soezen in een herfstzonnetje... Joe Lounge is zonder twijfel een lounge topper.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide