1669
Hulsta
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 08-06-2023

Omdat we tijdens de winterperiode onze energie niet kunnen halen uit zon, warmte en licht is het belangrijk om gezelligheid en comfort in je woning te creëren om zo meer energie te krijgen. Het nieuwe hulsta-programma now! 15 en het zitmeubelprogramma now! madison bieden een heleboel mogelijkheden om kleur en licht in huis te halen. De perfecte remedie tegen de winterblues.

Kleurenharmonie en sfeervolle lichteffecten
Dankij het now! 15 programma kunnen woonindividualtisten naar hartelust combineren. Voor je wandmeubel combineer je wit of grijs met nachtblauwe, paarse of gele accenten in een matte lakafwerking. Het hoogtepunt van het programma zijn de vitrine-elementen die met een innovatieve lichtbodem zijn uitgerust. Met een afstandsbediening kies je je lichteffecten naar gelang de gewenste sfeer: van wit naar donkerpaars in alle schakeringen van de regenboog. Het lichteffect is een sfeervolle begeleider voor eender welke gelegenheid.

Verrassende eettafels
De now!-eettafel ET 15 is een innovatief stukje design voor elk modern interieur. In het midden van de eettafel kan naar wens een inzetstuk worden geplaatst dat je gewone eettafel omtovert to een geraffineerd comfortobject. De inzetbox uit robuuste kunststof kan worden gebruikt als vaas voor een prachtige ruiker bloemen, als snackschaaltje voor partycrackers of als opbergruimte voor rondlsingerende voorwerpen. De now! ET 15 is verkrijgbaar in de lengstes 180 cm en 220 cm.

WIN-VLOERKLEED.png

Ook de bijpassende stoel S 15 past zich aan de individuele zitbehoeften aan. De netbespanning in zwart, grijs, geel, nachtblauw of paars past perfect bij het kleurenspectrum van het nieuwe now! 15 en maakt bovendien talrijke combinaties met andere now!-programmas mogelijk.

Uitrusten op je eigen eiland
Met het zitmeubelprogramma now! madison moet je aan niets anders meer denken dan aan ontspannen achteroverleunen. Dit ontspanningseiland gaat voor maximale combineerbaarheid van de afzonderlijke elemenen waarmee je unieke, assymetrische zitlandschappen creëert. De innovatieve topper uit thermo-elastisch viscoschuim zorgt voor een maximaal zitcomfort. Dit materiaal reageert op de lichaamswarmte en past zich aan de lichaamscontouren aan. Andere materialen en kleuren voor de zitelementen, topper en kussens maken een meer ongedwongen inrichting mogelijk. De boekenkastjes en plateaus in drie grootten zorgen ervoor dat je je spannende thriller, je iPad of een verfrissend drankje altijd in de buurt hebt.

now! 15 living
De vitrine-elementen van now! 15 brengen licht op een donkere winteravond. De innovatieve lichtbodems, waarvan de kleuren met de afstandsbediening individueel kunnen worden ingesteld, zorgen voor de perfecte kleur bij elke gelegenheid.

ET 15
De eettafel ET 15 bestaat uit een opvallend gehoekt onderstel, een mooi glazen tafelblad en een kleurenconcept met tijdloos wit en grijs.

S 15
De now! S 15 met hoogglanzend chroomkleurig of mat gepoederlakt aluminium oppervlak is verkrijgbaar in stoffen bekleding in de kleuren zwart, grijs, geel, nachtblauw en paars.

now! madison
Maximale ontspanning, individuele inrichting: door de maximale combineerbaarheid van de afzonderlijke elementen van het now! madison-programma ontstaan unieke, asymmetrische zitlandschappen met een uitstekend comfort.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide