1368
Meubelen
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 08-06-2023

Nieuwe designs en meubelseries van Thonet gepresenteerd op de Meubelbeurs Salone 2011 in Milaan

Een goed doordacht systeem: de serie uittrekbare tafels S 1055 van Thonet voor woon- en eetruimtes

Thonet heeft een nieuwe serie uittrekbare tafels voor woon- en eetruimtes ontwikkeld, die voor het eerst op de Meubelbeurs in Milaan wordt gepresenteerd. Karakteristieke eigenschappen zijn een heldere ontwerptaal, een gepatenteerde, uiterst praktische uitschuiftechniek en de afgeronde hoeken van het tafelblad.

Modulaire uitbreiding: opbergboxen vullen het wandreksysteem 7000 van Thonet aan

Het in München gevestigde ontwerpbureau f/p design heeft voor Thonet een modulair wandreksysteem ontworpen, dat zeer functioneel en flexibel is en gebaseerd is op een eenvoudig constructieprincipe. Voor het eerst voorgesteld op de Meubelbeurs in Milaan in 2010, zijn voor het programma 7000 vanaf dit jaar aanvullend ook vrij te bevestigen opbergboxen verkrijgbaar. Deze kunnen in het bestaande wandreksysteem geschoven en bevestigd worden, waardoor een zeer flexibele opslag oplossing wordt geboden aan de woon- en projectsector.

Pure elegantie: Claudio Bellini ontwerpt voor Thonet de elegante stoelenserie 580 voor woon- en eetruimtes

De Italiaanse ontwerper Claudio Bellini heeft voor Thonet een elegante stoelenserie voor woon- en eetruimtes ontworpen. Model 580 met zijn pure vorm is voor het eerst op de Meubelbeurs van Milaan getoond en vervolledigt de reeds bestaande tafelserie 1580. Kenmerkend voor de stoel is de doorlopende rugleuning en de slanke zitschaal, die luchtig op het vierpotige onderstel met de sierlijke, naar binnen gebogen stoelpoten ligt.

Veelzijdig, uitgestrekt, uittrekbaar: de eettafelserie S 1072 van Thonet

Thonet heeft zijn succesvolle eettafelserie S 1071 met het model S 1072 uitgebreid. Net als bij model S 1071, combineert het nieuwe ontwerp een slank stalen buizen frame met een eenvoudig houten tafelblad. Met een vergroot tafelblad, een ruimere keuze aan afwerking van het tafelblad en een vereenvoudigde hantering van de uittrekfunctie beantwoordt de tafel in hoge mate aan de wisselende eisen, die in woon- en kantoorruimten gesteld worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide