1152
Meubelen

Nieuwe designs en meubelseries van Thonet gepresenteerd op de Meubelbeurs Salone 2011 in Milaan

Een goed doordacht systeem: de serie uittrekbare tafels S 1055 van Thonet voor woon- en eetruimtes

Thonet heeft een nieuwe serie uittrekbare tafels voor woon- en eetruimtes ontwikkeld, die voor het eerst op de Meubelbeurs in Milaan wordt gepresenteerd. Karakteristieke eigenschappen zijn een heldere ontwerptaal, een gepatenteerde, uiterst praktische uitschuiftechniek en de afgeronde hoeken van het tafelblad.

Modulaire uitbreiding: opbergboxen vullen het wandreksysteem 7000 van Thonet aanHet in München gevestigde ontwerpbureau f/p design heeft voor Thonet een modulair wandreksysteem ontworpen, dat zeer functioneel en flexibel is en gebaseerd is op een eenvoudig constructieprincipe. Voor het eerst voorgesteld op de Meubelbeurs in Milaan in 2010, zijn voor het programma 7000 vanaf dit jaar aanvullend ook vrij te bevestigen opbergboxen verkrijgbaar. Deze kunnen in het bestaande wandreksysteem geschoven en bevestigd worden, waardoor een zeer flexibele opslag oplossing wordt geboden aan de woon- en projectsector.

Pure elegantie: Claudio Bellini ontwerpt voor Thonet de elegante stoelenserie 580 voor woon- en eetruimtesDe Italiaanse ontwerper Claudio Bellini heeft voor Thonet een elegante stoelenserie voor woon- en eetruimtes ontworpen. Model 580 met zijn pure vorm is voor het eerst op de Meubelbeurs van Milaan getoond en vervolledigt de reeds bestaande tafelserie 1580. Kenmerkend voor de stoel is de doorlopende rugleuning en de slanke zitschaal, die luchtig op het vierpotige onderstel met de sierlijke, naar binnen gebogen stoelpoten ligt.Veelzijdig, uitgestrekt, uittrekbaar: de eettafelserie S 1072 van ThonetThonet heeft zijn succesvolle eettafelserie S 1071 met het model S 1072 uitgebreid. Net als bij model S 1071, combineert het nieuwe ontwerp een slank stalen buizen frame met een eenvoudig houten tafelblad. Met een vergroot tafelblad, een ruimere keuze aan afwerking van het tafelblad en een vereenvoudigde hantering van de uittrekfunctie beantwoordt de tafel in hoge mate aan de wisselende eisen, die in woon- en kantoorruimten gesteld worden.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners