1631
One To Sit
Gepubliceerd: 12-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Change is het nieuwe modulaire lounge concept van het Nederlandse merk One to Sit. Biedt eindeloze combinaties tussen bank, stoel en hoektafel en is onbeperkt uit te breiden. Vervaardigd uit composiet met kussens die een wezenlijk onderdeel vormen van het design. De loungeset straalt internationale allure uit en heeft tegelijk een eerlijk Dutch Design.

Mede door de geïntegreerde waterafvoer en de quick dry eigenschappen van de kussens zijn deze uitermate geschikt voor outdoor toepassing.

Dit lounge concept is naast outdoor gebruik ook bijzonder geschikt voor toepassing in het interieur, een lobby, een hotelsuite of iedere andere denkbare ruimte.

Bijzonder innovatief is de optionele geïntegreerde opbergmogelijkheid die zich onder de loungeset bevindt. Kussens kunnen zonder problemen het hele jaar buiten blijven, ze worden niet nat, ventileren goed en verstikken niet.



Net als de overige meubels van One to Sit is ook Change vervaardigd van hoogwaardig Composiet. Dit is ijzersterk, relatief licht van gewicht en, onderhoudsarm, bestand tegen alle weersinvloeden. De One to Sit meubelen zijn gemakkelijk te reinigen door het gesloten oppervlak en zijn leverbaar in alle RAL kleuren en in de Naturels (geroest ijzer, koper of brons) uitvoering.



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide