1284
Level Salontafen

Nieuw, fris en kleurrijk: de Level tafeltjes van ontwerper Erik Remmers Gedurende de herfstmaanden verrast Odesi met nieuwe designs van Nederlands ontwerptalent. Het meest recent zijn de kleurrijke en vrolijke tafeltjes van ontwerper Erik Remmers. Creatief te gebruiken als salontafel, bijzettafel en zelfs als kruk. Nog leuker is om de verschillende modellen te combineren in een speelse formatie.

Erik Remmers over het ontwerp
“Met de Level wilde ik een ontwerp maken wat mijn persoonlijkheid weerspiegelt: vrolijk, kleurrijk en helder. Geen overbodige franjes of elementen die niets toevoegen aan het ontwerp, maar slechts een blad met de benodigde poten. Het inleggen van de poten op het bovenblad vereist extra inspanning, maar dit is het meer dan waard. Het maakt de tafel speels en echt één geheel.Door de verschillende kleuren is er voor iedereen een kleur te vinden die bij hem of haar past. Bij een combinatie van meerdere tafels in verschillende kleuren komt het totaalontwerp echt tot leven."

Vriendelijke details
De Level is een tafel met een vriendelijk karakter. Dit is vooral aan de vormgeving van de poten te danken. Brede verhoudingen, grote rondingen en een doordachte aansluiting met het tafelblad. De poten zijn verzonken in het eikenhouten blad waardoor het geheel rust en eenvoud uitstraalt.

Veelzijdig
De Level is verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren: oranje, cyaan en zwart. Het blad is van massief eiken en de poten zijn van staal. De stevige constructie maakt het bovendien mogelijk om er op te zitten.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide