1062
Met deze truc maak je tv kijken nog leuker!
Gepubliceerd: 24-01-2022

Regulier tv kijken doen wij steeds minder, dat wil niet zeggen dat we de tv minder gebruiken. Onze smart tv’s gebruiken we voor Netflix, Videoland, Disney plus en zoveel meer. Heerlijk op de bank een serie bingen met wat lekkers erbij, een ultiem genietmoment na een dag hard werken. Tv’s worden steeds mooier qua vormgeving. De oude beeldbuizen zijn toch echt wel passé. Dunne design schermen hangen tegenwoordig overal aan de muur.

Poets de kast niet uit

Ondanks dat deze strakke schermen ideaal aan de wand op te hangen zijn, zien wij de vertrouwde tv meubels weer helemaal terugkomen in het interieur. Een tv meubel dient natuurlijk voor veel meer dan alleen het plaatsen van de tv. Je kunt er snoertjes, kastjes en dvd’s in kwijt. Maar eigenlijk vinden wij het ook gewoon een toevoeging aan je interieur. Het kan net die uitstraling geven waar je naar op zoek bent.

Groot, groter, grootst

Uiteraard hangt het er wel vanaf wat voor tv meubel je kiest. In de meeste interieurs zie je steeds minder, maar wel juist steeds grotere meubels terugkomen. Een bank waar je met het hele gezin op kunt neerploffen, een eettafel met tien stoelen en robuuste kasten waar je veel in kwijt kunt. Een stoer tv meubel past ideaal binnen deze beweging. Wanneer je gaat voor een robuust design kan hij jaren mee, is hij van stevige kwaliteit én matcht hij met vele trends.

Van industrieel tot landelijk

Het voordeel van een stoer en robuust vormgegeven meubel is dat hij qua stijl niet in een hokje te plaatsen is. Enkele jaren geleden zagen we de industriële look opkomen, ook de landelijke stijl is een veelvoorkomende trend en nu we in de ‘back tothe basic’ modus zitten past het ook als een jas. Een statement maken met een meubel zonder dat je er een bepaalde periode aan vast zit is dan ook de ideale investering voor jaren.

Dat een tv een lelijk ding in een interieur is, daar zijn wij het niet mee eens. Moderne tv’s zijn van topkwaliteit en kunnen zelfs dienen als virtueel haardvuur voor de nodige gezelligheid. Accentueer deze gezelligheid nog meer met het creëren van een mooie tv hoek door de introductie van een mooi, stoer tv meubel. Wordt die nieuwste serie nóg iets verslavender om naar te kijken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide