1009
Massagestoelen van de hoogste kwaliteit

Wanneer u een massagestoel bij Rhodos Wellness koopt bent u verzekerd van een massagestoel waar u nog jaren plezier van zult hebben. Met topmerken als T-Chair en iRest heeft u gegarandeerd een stoel van hoogwaardige kwaliteit in huis, die u ook nog eens geheel naar uw eigen lengte en houding in kunt stellen. 

 

De verschillende massagestoelen die worden aangeboden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze bieden niet alleen de beste comfort, maar dragen ook bij aan een lange levensduur van de stoel. Zo zijn de materialen bestand tegen vocht, nare geurtjes en zijn ze ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Zo blijven de stoelen niet alleen lange tijd hun werk doen, maar blijft ook hun uiterlijk lang behouden.

Het effect op uw lichaam

Niet alleen is een massagestoel de beste manier waarmee u zich volledig kunt ontspannen, maar ook waarmee pijnklachten worden verholpen. Hiervoor beschikt de stoel over programma’s, waarbij verschillende massagesoorten helpen om pijn te verzachten. Denk bijvoorbeeld aan klachten in de rug, schouders, heupen, nek of zelfs benen en armen, waarbij u de mogelijkheid heeft om de stoel op die specifieke punten af te stemmen. Doordat u zich volledig kunt ontspannen worden niet alleen de pijnlijke plekken verzacht, maar worden ook psychische klachten zoals stress aanzienlijk verminderd.

Kom proefzitten en ervaar het zelf

De massagestoelen zijn niet alleen via de online shop van Rhodos Wellness te bestellen, maar kunnen ook getest en gekocht worden in de showroom te Oldebroek. Kom naar deze showroom toe om verscheidene modellen uit te testen en te ervaren wat de verschillen zijn. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, staan onze adviseurs altijd voor u klaar. Zij weten precies over wat voor programma’s en andere instellingen de massagestoelen beschikken en informeren u hier graag over. Zo weet u zeker dat u een massagestoel in huis neemt die het beste bij uw lichaam en eventuele klachten past.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners