2784
Mart Visser en Prominent lanceren stijlvolle en comfortabele collectie

Exclusief voor Prominent ontwierp Mart Visser een geheel nieuwe collectie. De Nederlandse modeontwerper gaf de stoel van Prominent een complete restyling. Het resultaat is een unieke en stijlvolle serie van drie stoelen voorzien van rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke details. Deze exclusieve Mart Visser voor Prominent collectie is een weerspieging van de samenwerking. Stijlvol zoals het signatuur van Mart en comfortabel, dé kernwaarde van Prominent. Een perfecte mix van design en ultiem zitcomfort.

Mart Visser staat al 25 jaar aan de top van de Nederlandse modewereld, Prominent is al 20 jaar hét merk voor ultiem zitcomfort. Deze collectie is een combinatie van het succesnummer van Prominent, de nieuwe C-Serie, maar dan met de artistieke inbreng van Mart Visser. De Mart Visser voor Prominent serie bestaat uit drie stoelen in cognac-leer, ecru en blauw. Mart liet met zijn visie de twee werelden van interieur en mode samenkomen en vertelt: “De rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke stiksels maken dit dé Mart Visser stoel voor Prominent. Een perfectie combinatie van mijn stijl en het zitcomfort van Prominent.”

De Mart Visser voor Prominent collectie is een aanvulling op de C-serie stoelen en banken van Prominent, welke begin oktober van dit jaar gelanceerd werd. Deze collectie moderne stoelen en banken zijn slank, comfortabel, beweeglijk en passen in elk interieur. De hele collectie is voorzien van de modernste comfortfuncties. Zo is de stoel uit te rusten met bijvoorbeeld een massagefunctie of verwarmingsfunctie.

Vraag hier de gratis Prominent meubelen brochure aan

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners