1403
Marmer is terug van weg geweest
Gepubliceerd: 07-06-2021 Laatste update: 04-06-2021

Marmer is een interieurtrend die niet meer weg te denken is en dat zal ook nog wel even zo blijven. Het duurzame materiaal zien we overal terug en het straalt pure luxe uit. Daarnaast kan deze interieurtrend ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn om een verkeerde mix en match samen te stellen.

Rust en eenvoud

 Marmer is een materiaal dat eenvoud en rust geeft aan je interieur, maar toch geeft het net een stukje extra’s. Het materiaal wordt vaak gecombineerd met hout en staal. Wil je toch net wat meer luxe in huis brengen, combineer marmer dan met gouden accessoires. Hierdoor wordt jouw huis een waar paleis. 

47893_edited_1_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Marmeren eettafels

Ben jij niet bang om een eyecatcher in je eetkamer te plaatsen? Twijfel dan niet om voor een marmeren tafel te gaan. Marmeren tafels trekken namelijk meteen de aandacht. Als je houdt van een stoere look, ga dan voor een zwart marmeren blad. Wil je dat jouw eetkamer een frisse uitstraling krijgt? Dan is een wit marmeren blad de juiste keus, dit zorgt namelijk voor een natuurlijke look. Ook het onderstel speelt een belangrijke rol als het gaat om eettafels. Bij marmeren eettafels kunnen deze vaak variëren tussen gouden, zwart metalen of houten poten.

Gewaagde keuze

Marmer wordt door veel mensen gezien als een gewaagde keuze, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Durf je niet, zoals hierboven genoemd, meteen te beginnen met een marmeren eettafel? Neem dan een kleinere stap door te kiezen voor marmeren accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een marmeren klok, onderzetters of een sfeervolle lamp. Ook hierdoor zal je woning meteen een andere look and feel krijgen.

Is jouw interieur nou ook toe aan een beetje marmer? Of je nou groot begint of klein, bij Sohome vind je de mooiste marmeren producten om jouw huis dat beetje luxe te kunnen geven. Daarnaast beoordelen klanten Sohome met een 9! Ben je nou ook zo benieuwd naar de mening van deze klanten? Bekijk dan snel hier alle Sohome reviews.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide