1829
Maak je vitrinekast persoonlijk
Gepubliceerd: 05-10-2018

Ben je een echte verzamelaar of gewoon dol op het uistallen van je mooiste spulletjes dan is een vitrinekast echt iets voor jou! Een vitrinekast is een kast met glazen deurtjes zodat je de inhoud van de kast goed kunt aanschouwen. Het fijne aan de glazen deurtjes is dat je niet om de haverklap met de stofdoek in de weer hoeft. Zeker als je hem vol zet met kleine prullaria is dat een geruststellende gedachte.

 

Urban Jungle kast
Een vitrinekast hoeft allang niet meer gebruikt te worden voor het opbergen van je serviesgoed. Alles wat jij maar wilt showen kan je kwijt in de vitrinekast. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om van je vitrinekast een soort van plantenkas te maken. Zet verschillende potjes, vaasjes en kistjes neer en vul deze met je favoriete planten. Je creeert gelijk een sfeervolle groene hoek en je hoeft niet bang te zijn dat je een plantje vergeet water te geven. Overigens hoef je bij zo'n urban jungle vitrinekast de deurtjes natuurlijk niet perse te sluiten. Het is ook leuk om ze open te laten staan en misschien nog te omringen met wat plantenpotjes op de grond!

inspiratiebrochures1.png

Travel Treasures
Ben jij een reislustig tiepje? Dan vind je het vast ook leuk om van al jouw bestemmingen een souvenier mee te nemen! En hoe leuk is het om deze uit te stallen in een vitrinekast. Beeldjes, foto's, boeken... alles wat je meesleept geef je een mooi plekje in de kast en elke keer als je langs al jouw bonte verzamelingen loopt wordt je weer even herinnerd aan die verre reizen of boeiende stedentrips

Cover it up
Ook leuk in je vitrinekast; boeken! Zet ze op kleur bij elkaar en wissel af met staande en liggende exemplaren. Tussen je boeken door een geinig plantje of een mooie fotolijst en al jouw visite komt niet meer om de intellectuele you heen.

Let er bij het inrichten van je vitrinekast op dat je het rustig houd. Zet niet heel veel verschillende gekleurde items kris kras door elkaar maar probeer een beetje een ritme te creeeren. Zet van kopjes alle oortjes dezelfde kant op, style je boeken op kleur of van groot naar klein en zet je vitrinekast vooral niet al te vol.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide