1397
Lyon Béton

Betonnen stoelen comfortabel en stylish? Ja! De stoelen van Lyon Béton zitten heerlijk dankzij de toepassing van hedendaagse technieken en het gebruik van lichtgewicht materiaal. Het merk breidt dit najaar de collectie betonnen stoelen uit met onder meer een stoel met houten poten.

Stas Home Déco, hét agentschap met unieke, internationale woonmerken, presenteert de nieuwe collectie van Lyon Béton. Geweldige lichtgewicht stoelen met een stoere en moderne look.

Hauteville stoel
Betonnen stoelen zijn echte eyecatchers in het interieur. Ze staan geweldig aan een stoere houten tafel in de woonkamer, een horecazaak of in een modern kantoor. De Hauteville stoelen hebben een strak en modern uiterlijk, bij de nieuwste stoel wordt dat verzacht door het gebruik van het hout voor de poten. De zitting is gemaakt van beton, het onderstel van licht triplex hout. Hierdoor is deze stoel niet alleen heel comfortabel, maar ook super trendy. De Hauteville serie bevat inmiddels 2 gewone stoelen, een kuipstoel, een bar en counter stoel, een lounge stoel en zelfs een schommelstoel.

Hauteville Rocking chair
Naast de nieuwe Hauteville stoel met houten poten, brengt het merk een schommelstoel. Voortaan wordt het relaxen in stijl, want met deze stoel haal je naast een comfortabele schommelstoel ook een blikvanger in huis. De betonnen Rocking chair is ontworpen door Henri Lavallard Boget en geïnspireerd op een iconisch design met een moderne twist. Gecreëerd met een betonnen huls, metalen poten en triplex bogen, laat deze schommelstoel alle kanten van het industriële ontwerp goed zien. Ondanks het gebruik van ongewone materialen, heeft deze schommelstoel een fantastische en ergonomische zit. De zitting zelf is zo fijn geschuurd, dat je niet voelt dat hij van beton is. De achterkant is uniek en ruw gehouden om het materiaal helemaal tot zijn recht te laten komen.

Stas Home Déco vertegenwoordigt Lyon Béton in Nederland en België. De unieke betonnen stoelen van het merk zijn verkrijgbaar bij La Boutique Blanche en diverse andere verkooppunten.

Over Lyon Béton
Het Franse Lyon Béton specialiseert zich in het design en de productie van betonnen meubelen, interieuraccessoires en kunst. De ontwerpers willen een alternatief bieden door het combineren van creativiteit, esthetiek en gebruiksgemak. Al vijf jaar werken ze vol passie aan een lichtgewicht beton dat speciaal ontwikkeld is voor de productie van meubelen. Om een speels eindresultaat te krijgen wordt het beton vaak gecombineerd met andere stoere materialen, zoals hout en metaal.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide