1184
Loungebank

De populaire loungebank Ro™ van Jaime Hayon biedt voortaan ook plaats voor twee. Republic of Fritz Hansen™ lanceert de Ro als een tweezitsbank die aansluit bij de ronde vormen en speelse kleuren van Jaime Hayons andere designs voor Fritz Hansen. De nieuwe bank past volledig in de filosofie van de ontwerper die twee mensen een uniek gevoel van privacy laat ervaren maar toch van voldoende ruimte voorziet.

De bank Ro is warm en uitnodigend en heeft een hoge rugleuning die een intieme ruimte creëert en zich perfect leent voor een hoekje in huis of een ontspanningsruimte. De vorm is bovendien geschikt om een verdeling te creëren in een open office-omgeving of een andere open ruimte. Twee Ro’s tegenover elkaar creëren een private maar geconnecteerde binnenruimte. ‘Ro’ betekent ‘rust’ in het Deens. Het woord suggereert de perfecte plek om even aan de wereld te ontsnappen, al is het maar voor even. De Ro is immers meer dan gewoon een plek om te zitten: de bank heeft meer weg van een niet te missen ervaring.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners