1370
Loungebank
Gepubliceerd: 28-06-2017

De populaire loungebank Ro™ van Jaime Hayon biedt voortaan ook plaats voor twee. Republic of Fritz Hansen™ lanceert de Ro als een tweezitsbank die aansluit bij de ronde vormen en speelse kleuren van Jaime Hayons andere designs voor Fritz Hansen. De nieuwe bank past volledig in de filosofie van de ontwerper die twee mensen een uniek gevoel van privacy laat ervaren maar toch van voldoende ruimte voorziet.

De bank Ro is warm en uitnodigend en heeft een hoge rugleuning die een intieme ruimte creëert en zich perfect leent voor een hoekje in huis of een ontspanningsruimte. De vorm is bovendien geschikt om een verdeling te creëren in een open office-omgeving of een andere open ruimte. Twee Ro’s tegenover elkaar creëren een private maar geconnecteerde binnenruimte. ‘Ro’ betekent ‘rust’ in het Deens. Het woord suggereert de perfecte plek om even aan de wereld te ontsnappen, al is het maar voor even. De Ro is immers meer dan gewoon een plek om te zitten: de bank heeft meer weg van een niet te missen ervaring.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide