1716
Flexibele werkplek
Gepubliceerd: 28-06-2017

Overdag bewegen we veel te weinig. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Europeaan zit zo'n 10 uur per dag stil zit en daar is je lichaam niet voor gebouwd*. But let's keep it positive, want het Jaswig-team heeft voor dit hedendaagse probleem de ideale oplossing.

Overdag bewegen we veel te weinig. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Europeaan zit zo'n 10 uur per dag stil zit en daar is je lichaam niet voor gebouwd*. But let's keep it positive, want het Jaswig-team heeft voor dit hedendaagse probleem de ideale oplossing. De jonge creatievelingen achter Jaswig ondervonden dat ze steeds meer nood hadden aan een flexibele werkplek, een plek waar ze zich fysiek goed voelen en toch praktisch kunnen werken, zowel thuis als op kantoor. Zo kwamen ze op het idee de StandUp te ontwerpen, een gemakkelijk manueel in hoogte verstelbaar sta-bureau, dat de vrijheid geeft aan zowel jou als je kinderen te gaan  staan waar je ook bent. Rechtstaand vergaderen blijkt namelijk ook nog eens een stuk productiever en gezonder te zijn. So people... stand up!

sSimplicity, responsibility and community 'There is no Planet B' en dat beseffen deze travel addicts van Jaswig maar al te goed. Als groep vrienden zijn zij actief bezig met bewegen in de wilde natuur. Dit leerden hen verantwoordelijk om te gaan met ons milieu en het dan ook goed te beschermen.

Daarom is er een duurzaam aspect aan de StandUp. Door het flatpacked design besparen ze het milieu van onnodige transportkosten. De tafel bestaat volledig uit multiplex berk, wat voor goede stabiliteit zorgt. Daarnaast kan elk stuk van de desk individueel vervangen worden waardoor het bureau generaties mee kan gaan.

Het jaswig team
 Het Jaswig-team is enorm gevarieerd, bestaande uit een socioloog, economist, PhD studenten en ingenieurs. De hele dag achter een scherm zitten was iets waar deze vriendengroep een afkeer tegen kreeg en daarom gingen ze aan de slag met hun vernieuwende ideeën over productiever in het leven staan.Maar Jaswig wil verder gaan dan enkel de StandUp. Mensen stimuleren Om dit te bereiken is onlangs de MeetUp ontworpen, een massieve bamboe tafel om rechtstaand aan te vergaderen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide