1515
Kuipstoelen voor in jouw ruimte
Gepubliceerd: 29-07-2019

Je bent erover uit: voor in jouw woning wil je graag kuipstoelen. Voor het kopen van kuipstoelen kun je bij heel veel partijen terecht. Natuurlijk wil je wel graag kuipstoelen kopen die comfortabel zitten, er trendy uitzien en zijn gemaakt van de beste kwaliteit.Je eigen kuipstoel ontwerpen
Heb je al een idee wat voor een soort kuipstoel je wenst? Wij raden je aan om je wensen op een rij te zetten. Heb je zelf een goed idee bedacht en is deze kuipstoel niet in het aanbod? Geen probleem. Veel merken bieden de mogelijkheid om een eigen kuipstoel samen te stellen. Een voorbeeld is Essence. Deze stoelen hebben dezelfde kuip, maar je bepaalt zelf het materiaal en de kleur. Bij het merk Madera is het zelfs mogelijk om de kuipstoel te laten bekleden met kunstleer.

De service van Gewoonstijl.nl
Heb je al kuipstoelen gezien die geheel passen bij jouw wensen? Wanneer je jouw kuipstoelen bestelt bij Gewoonstijl.nl is het handig om te weten dat je geen verzendkosten in Nederland en België hoeft te betalen bij een aankoop vanaf € 50,-. Daarnaast kun je ook nog eens aangeven of je wilt dat jouw bestelling in de avonduren of in het weekend geleverd wordt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld overdag niet thuis bent in verband met werk.

Meer weten over Gewoonstijl.nl
Via de webshop vind je jouw favoriete kuipstoel. Indien een stoel op voorraad is en je plaatst een bestelling voor 15:00 uur, dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis! Wil je de stoelen liever in het echt bekijken? Dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de showroom in Arnhem! Wil je meer weten over de meubels die Gewoonstijl.nl verkoopt? Neem contact op met de specialisten zodat zij je kunnen helpen met het doen van de juiste aankoop. De klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren en inspireren.

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide