1386
Ruimte voor fantasie
Gepubliceerd: 19-06-2014 Laatste update: 07-05-2017

Sinds kort is designmerk Allermuir in Nederland niet langer voorbehouden aan interieurarchitecten, maar ook verkrijgbaar voor particulieren. Goed nieuws voor iedereen die van moderne kwaliteitsmeubels houdt. De speelse poef Pebble is kenmerkend voor de eigenzinnige collectie van Allermuir. Een opvallende eyecatcher in je interieur, waarmee je allerlei zitcombinaties kunt maken. Pak een poef, of twee, en geef je fantasie de ruimte!

Pebble is een multifunctionele poef die elk interieur opvrolijkt. Dankzij de doordachte vormgeving kun je de poef als individueel zitelement gebruiken of groeperen tot een opvallende zitcombinatie. De poef nodigt uit om lekker op te gaan zitten, samen iets te drinken, bij te kletsen of heerlijk te ontspannen. Dankzij z’n formaat is Pebble ook zeer geschikt voor kinderen.Designtafeltje
Bij aankoop van een Pebble poef krijg je tijdelijk een tray van kunstenares Mariska Meijers cadeau! Met deze tray maak je van de poef in een handomdraai een handig tafeltje.

Vrolijke kleuren
Pebble is verkrijgbaar in veel verschillende, vrolijke kleuren en kan worden uitgevoerd in zowel stof als leer. De Allermuir collectie is in Nederland exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Interior Department. De showroom in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort is geopend op afspraak.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide