1346
Kindermeubelen

Met de introductie van een speeltent en een lampencollectie maakt bObles de sprookjes kinderwereld compleet. Spelen, verstoppen en wegdromen in de super coole speeltent waarin door de uitgesneden dierenfiguurtjes een sprookjesachtig licht naar binnen schijnt. Hier mag niemand naar binnen! Alleen vriendjes, vriendinnetjes en alle knuffels. Volwassen passen ook niet door de kleine ronde ingang.

De tent is gemaakt van o.a. EVA foam, hetzelfde materiaal als de eerder geïntroduceerde Tumbling Animals*. Verkrijgbaar in de kleuren waar alle kids blij van worden en die passen in iedere kinder- of speelkamer, lime, turkoois, paars en grijs. De binnenkant van de tent is uitgevoerd in wit kunststof. Grappig detail: de tent is reversible, hij kan dus worden omgedraaid zodat de buitenzijde wit wordt en de binnenzijde gekleurd.

De tent heeft onder een doorsnede van één meter. Het opzetten is superhandig, een kind kan de was doen. Geen gedoe met stokken en haringen maar simpelweg aan elkaar klikken. Even geen zin meer in de tent, losklikken en bijvoorbeeld plat onder het bed opbergen. Als het voor de allerkleinste te donker in de tent wordt kan het dakje gemakkelijk worden weggenomen.Het materiaal kan tegen een stootje, is met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken en hij kan ook in de tuin worden opgezet.

Licht
Naast de tent introduceert bObles ook een lampencollectie. Schijnt het licht bij de tent van buiten naar binnen, bij de lamp is dit net andersom. Door deze uitsparingen verschijnt de schaduw van vrolijke figuurtjes als een vis, koe of kat op de muur en plafond. De lampen zijn vervaardigd van een hard kunststof en leverbaar in de kleuren: lime, turkoois, paars en wit. Alle lampenkappen worden geleverd met een armatuur en een 3 meter lange kabel in wit.

Prijzen

Winkelverkoopprijs tent: € 139,00

lamp, vanaf : € 39,00Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners