1197
Kindermeubelen
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Nieuw label "adem" lanceert voor Nederland nieuwe meubellijnen Met het lanceren van het label "adem" en van vier voor Nederland nieuwe kindermeubellijnen van Europese designers, heeft adem een nieuwe toon gezet.

adem is een jong bedrijf, specifiek gericht op de levering aan detaillisten van meubelen en accessoires die 3 kernwaarden bevatten, namelijk eco - design - kids. De designers zijn Frederic Colette, Olaf Schreuder, Timkid, Wedowood en Tomazino. In alle duurzame producten wordt voornamelijk gebruik gemaakt van echt hout en karton, is naturel of milieu- en kindvriendelijk gelakt en gelijmd.

De verpakking is compact en plastic of blik worden niet of nauwelijks toegepast. Collect Furniture is zelfs gecertificeerd met het Nordic Swan Ecolabel.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide