1220
Een bureaustoel kiezen
Gepubliceerd: 15-12-2014 Laatste update: 26-05-2021

Een goede houding tijdens het werken is ontzettend belangrijk. Omdat we tegenwoordig steeds vaker en langer achter een computer werken is het belangrijk dat we een goede houding aannemen tijdens dit werk. Zeker als je weinig beweegt tijdens het computerwerk dan is het een vereiste om een goede bureaustoel te hebben.

Een goede bureaustoel op je werkplek is van zeer belang voor je lichaam. Daarnaast is voldoende beweging ook belangrijk zodat je de houdingen afwisselt op een dag. Een goede bureaustoel is voor iedereen anders omdat we allemaal een verschillend lichaam hebben. De maten van ons lichaam zijn belangrijk bij het kiezen van een bureaustoel.

Vind de juiste bureaustoel

Denk bijvoorbeeld eens aan het lichaamsgewicht, de lengte of omvang van het lichaam. Dit zijn allemaal unieke maten die op de juiste manier ondersteund moeten worden. Er zijn bijvoorbeeld speciale bureaustoelen voor lange mensen zoals de Aergo 247 ARBO bureaustoel met functies zoals een in hoogte verstelbare rugleuning, een in diepte verstelbaar zitvlak, een vast te zetten rugleuning, multifunctionele wielen, in hoogte verstelbare zitting, vierdimensionaal verstelbare armleuningen en de verstelbaarheid in kantelintensiteit.

Dit soort functies zijn ontzettend belangrijk voor een goede bureaustoel. Probeer altijd naar dit soort functies te kijken als je voor een bureaustoel op pad gaat. Daarnaast is het ook goed om een bureaustoel in de winkel of showroom helemaal te laten aanpassen op jouw lichaam zodat je 100% zeker weet dat de stoel ook echt bij jouw lichaam past.

Design Bureaustoelen

Naast ergonomische bureaustoelen zijn er natuurlijk ook vele design bureaustoelen verkrijgbaar. Misschien werk jij niet zo heel lang achter je computer of werkplek en hecht je meer waarde aan de uitstraling van een bureaustoel dan de functionaliteit.

Design bureaustoelen met een mooie uitstraling zijn bijvoorbeeld de Italic met hoge rug of de Bold Softpad met lage rug. Beide stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende leer soorten, zijn voorzien van multifunctionele wielen en zien er prachtig en ‘stylish’ uit. Een eye-catcher voor in je kantoor.

Voor meer ergonomische en design bureaustoelen kun je een kijkje nemen op www.bureaustoelexpert.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide