1538
 Bistro stoel van Plant & Moss
Gepubliceerd: 28-11-2012 Laatste update: 17-10-2017

Is jouw interieur een beetje ‘uitgeblust’ en ontbreekt het aan een gezellig gevoel? Dan is het motto: ‘werk met hout’, want het is de botox voor het interieur. Van hout gemaakte objecten warmen de woonsfeer direct op. In de designwereld wordt hout als kostbaar materiaal in ere hersteld. We herwaarderen die ‘gewone’ houten keukenstoel, de houten bank en steeds vaker ook hout dat rechtstreeks uit de natuur komt, zoals grove boomstronken en takken. De natuurlijke vorm is hierbij het uitgangspunt voor de rest van het ontwerp. Natuurlijk mooi dus!

Naturel of fel
De nieuwe Bistro stoel van Plant & Moss heeft een heldere vormgeving en de combinatie van naturel en (fel) gekleurd hout geeft een hedendaags voorkomen. Het houten ‘Odd Couples’ bankje is een Siamese tweeling van twee iconische stoelen en een eye catcher in de gang of slaapkamer.

Bron: Perscentrum Wonen

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide