1402
 Bistro stoel van Plant & Moss

Is jouw interieur een beetje ‘uitgeblust’ en ontbreekt het aan een gezellig gevoel? Dan is het motto: ‘werk met hout’, want het is de botox voor het interieur. Van hout gemaakte objecten warmen de woonsfeer direct op. In de designwereld wordt hout als kostbaar materiaal in ere hersteld. We herwaarderen die ‘gewone’ houten keukenstoel, de houten bank en steeds vaker ook hout dat rechtstreeks uit de natuur komt, zoals grove boomstronken en takken. De natuurlijke vorm is hierbij het uitgangspunt voor de rest van het ontwerp. Natuurlijk mooi dus!

Naturel of fel
De nieuwe Bistro stoel van Plant & Moss heeft een heldere vormgeving en de combinatie van naturel en (fel) gekleurd hout geeft een hedendaags voorkomen. Het houten ‘Odd Couples’ bankje is een Siamese tweeling van twee iconische stoelen en een eye catcher in de gang of slaapkamer.

Bron: Perscentrum Wonen

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners