2970
Houten meubels

Een woning is niet compleet zonder meubels. Bij ‘Meneer van Hout’ vind je kwaliteit meubels gemaakt van, je raadt het waarschijnlijk al: hout. Wij leveren houten meubels van top kwaliteit in de stijl van nu die wij zelf importeren en direct verkopen. Van tafels tot stoelen, voor een mooie prijs.

Tafels
Ondanks dat ons aanbod bestaat uit diverse meubels is onze specialisatie vooral de tafel. In elk huis is een mooie eetkamertafel nodig en wij hebben dan ook verschillende tafels te bieden. Allereerst is daar de eikenhouten kamertafel in verschillende maten, vormen en kleuren. Eiken tafels zijn stevig, duurzaam en hebben een warme uitstraling. Het hout gaat een leven lang mee en kan prima tegen vlekken of krassen. Ook zijn ze makkelijk te bewerken en te herstellen met olie. Je kunt kiezen voor een onbehandelde tafel die de natuurlijke uitstraling van het eikenhout naar voren brengt, een behandelde met een afwerkingsolie naar keuze of een mat gelakte. Een voorbeeld van een eiken tafel is een boomstamtafel. Deze tafels hebben een robuuste uitstraling en gaan lang mee. Daarnaast hebben wij vergadertafels voor vrijwel elke vergaderruimte en bieden wij duurzame tuintafels in eiken- , iepen- of Douglas hout. Elke tafel is af te stellen naar je persoonlijke voorkeur.

Houten meubels
Naast tafels leveren wij ook stoelen, krukken, bankjes en salontafels. Onze stoelen bestaan uit een mix van stof en hout of hout en metaal. Ook hebben we verschillende bankjes, gemaakt van Frans eikenhout. Je hebt de keuze uit bankjes met een A poot, een X poot of een Trapezium poot. Onze stoelen en bankjes kan je gemakkelijk aan schuiven bij een van onze tafels. Dan onze krukjes: gemaakt van gerecycled hout bieden wij authentieke krukjes aan die een geschiedenis met zich mee dragen. Deze krukjes zijn gemaakt van oude deuren wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Ook enkele van onze salontafels zijn gemaakt van gerecycled hout. Daarnaast hebben wij salontafels van eikenhout in diverse stijlen, voor ieder wat wils.

Afwerking
Een houten tafel ziet er mooi uit, maar kan na een tijdje haar oorspronkelijke uitstraling verliezen. Door je tafel te behandelen met olie ziet deze er weer gloednieuw uit. Bij ‘Meneer van Hout’ verkopen we olie die je tafel weer laat glimmen. We bieden je Monocoat olie aan in 6 verschillende soorten kleuren.
Wij hebben al onze producten op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Als je een specifieke behandeling wil of onderstel, mag je uit gaan van een levertijd van 3-6 weken. Hebben we je enthousiast gemaakt? Kom dan eens kijken in onze showroom, of neem snel een kijkje in onze webshop, ga naar: meneervanhout.nl!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners