4370
Het gemak van Francisco
Gepubliceerd: 12-06-2018

Ga je op jezelf wonen of verhuizen? Dan is dit het uitgelezen moment om nieuwe meubels uit te gaan zoeken. Niets is leuker dan speuren naar een nieuw interieur. Tegenwoordig kun je dit lekker vanaf je oude bank doen en je online uitgebreid laten inspireren wat er allemaal verkrijgbaar is aan meubelen.

 

Ondanks het gemak van het internet is het zeker voor meubels heel verstandig om ze in het echt te zien en te voelen. De kleur van de stof of het hout kan net even iets anders zijn, dan dat deze in het echt is. Ook kan een bank heel anders aanvoelen dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is dus een goede tip om altijd even een Pronto Woonwinkel te bezoeken.

10116129-10116130#Francisco-sfeer.png

Wanneer je meubels gaat uitkiezen is het belangrijk om te kijken naar de ruimte en het budget dat je hebt. Wil je bijvoorbeeld graag een bank, kast, salontafel, tv-meubel en een eetset in je nieuwe woonkamer, wees je dan heel goed bewust van de afmetingen van de kamer. Je kunt dit uittekenen op papier of test het met kranten op de grond. Hoe? Je legt kranten ter grootte van de door jou gekozen meubels op de grond. Zo krijg je direct een goede indruk van de ruimte die de meubels innemen en hoeveel ruimte je nog over hebt voor andere leuke woonitems. Heb je geen ruimte om met kranten aan de slag te gaan, je kunt altijd bij Pronto Wonen terecht voor een advies op maat.

10116922-10116136-10214074#Costello-Francisco-Collongo-sfeer.png

Naast de ruimte is het uiterlijk en karakter van je meubels natuurlijk het allerbelangrijkste voor de sfeer in je interieur. Passen de meubels bij je vloer en bij de rest van je oude en/of nieuwe spullen? Wil je al je meubels uit eenzelfde serie of ben je meer de type voorMix & Match?

10116132#Francisco-Pallanti-sfeer.png

Houd je van gemak, rust en eenheid, kies dan voor meubelen uit een serie.Bijvoorbeeld het woonprogramma Francisco van Pronto Wonen. Stoere eigentijdse meubels, in de populaire kleur Eiken Grey met RVS accenten welke Francisco een speels karakter geven. Binnen het woonprogramma Francisco vind je onder andere een boekenkast, tv-/audiodressoir, diverse maten eettafels, 2 soorten salontafels en een bijzettafel. Het mooie aan Francisco is, dat het programma is afgewerkt met een hoge kwaliteit Melamine dat zeer kras-, slijt- en stootvast is hierdoor heel gemakkelijk te onderhouden is. En vooral heel gezinsvriendelijk.Je kunt het dagelijks afnemen met een licht vochtige doek en daarna even droogwrijven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide