4312
Lente in huis met Neptune
Gepubliceerd: 05-03-2015 Laatste update: 31-10-2017

Heerlijk, de lente staat voor de deur! Tijd om het frisse lentegevoel ook in huis te halen. Lifestyle en interieurmerk Neptune reikt je vele meubels en accessoires aan, waarmee jij je huis en je tuin een frisse update kan geven. Lichte stoffen, houten tafels, heldere kleuren, zijdebloemen, gestreepte kussens, witte serviezen en romantische tuinsets; met Neptune Home geniet je volop van het voorjaar!

Iedereen wordt blij van de lente. Op het moment dat de eerste zonnestralen je huis weer binnenvallen, krijg je zin om de lente in huis te halen. Ook Neptune heeft de voorjaarskriebels en heeft haar assortiment een update gegeven met nieuwe lichte meubels en accessoires.

Verfrissend
Het interieur behoeft geen grote veranderingen om je huis lichter maken. Zo kan je je interieur verfrissen met Neptune accessoires, zoals de witte Corinium lampen en de frisse Docking en Sheringham sierkussens. Daarbij zorgen de nieuwe witte meubels uit de Aldwych serie voor meer licht in je huis. Ook fleurt de boel op met de sierlijke Suthfield artisjokken van wit aardewerk.

Lentetafel
Iedereen verlangt ernaar om weer te dineren met familie en vrienden met de deuren open; het lentelicht dat binnenkomt en het zachte briesje dat naar binnen waait. Denk aan een mooie eettafel met serveerschalen vol frisse salades en knapperige lentegroentes. Met de nieuwe Neptune serviezen en accessoires dek je een gezellige lentetafel. Op de Harogate eettafel combineren het Mayfield servies, de witte Bowsley onderborden en karaffen prachtig met de robuuste Corinium serveerschalen en het gestreepte Polperro couvert. Een Conicle vaas of Corinium kan met prachtige lente zijdebloemen maakt de gedekte tafel compleet. Voor de warme lentedagen is een ontbijtje in de tuin aan de Provence tuinset van Neptune een goed begin van de dag.

inspiratiebrochures1.png

Ook een beetje kleur
Naast alle witte en neutrale tinten geef je het interieur een leuke oppepper met een beetje kleur. Neptune voegt dit seizoen twee nieuwe kleuren toe aan haar stoffen- en verfcollectie; Brancaster Navy en Burnham Red. Met bijvoorbeeld de stijlvolle sofa George in de kleur Brancaster Navy of houten eetstoelen geschilderd in de kleur Burnham Red, maak je je interieur speels en sprankelend.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide