1118
Ga voor een trendy kijkkastje!

Een goede serie bingen op Netflix of dat foute tv programma op Videoland... Na een lange dag werken vinden wij het héérlijk op de redactie om hiermee op de bank neer te ploffen. Wil je ons helemaal gelukkig krijgen, dan is er nog even twijfel; Gaan we voor een reep Tony’s of een zak chips? Maar dat is wel een ultiem genietmoment hoor.

Maar jullie kennen ons inmiddels een beetje, dit doen wij natuurlijk wel het állerliefste in een goed gestylde omgeving. En dit houdt niet op bij alleen een mooie bank, ook de tv én de kast moeten natuurlijk matchen.

Hé, er is geen bal op de tv!

Dit is eigenlijk nooit meer het geval, door alle streamingsdiensten is er áltijd wel iets te kijken. De keuze is echt reuze. Meer dan eens vliegen hier dan ook de kijktips je om de oren. Maar nog liever geven we elkaar interieurtips, zo stuitten we onlangs op weer een té leuke online interieurwinkel voor meubels.

Voor ons weer een heerlijke bron van inspiratie en voor elk budget wat passends. Tip; Er is ook een outlet. Dus mocht je partner nou vinden dat die voetbalwedstrijd echt gekeken moet worden? Dan heb jij lekker iets anders om je avond mee te vullen, lekker scrollen door al dit moois.

Blijf niet hangen

Gelukkig zijn de tv’s van tegenwoordig niet meer wat het wel geweest is. Het zijn niet meer die enorme lompe kasten, daarentegen zijn het bijna schilderijen die je aan de wand hangt. Wat mensen echter wel eens vergeten, is dat er wel de nodige bedrading nodig is richting een tv.

Ook het kastje van je aanbieder moet je ergens kwijt. Voor een mooi opgeruimd effect gebruiken wij nog steeds graag een tv meubel. Bij onze aan te raden nieuwe online webwinkel hebben ze deze ook volop. Helemaal passend bij de stijl van de tv’s van nu; Strak, hip maar toch tijdloos.

Ieder voordeel heeft zijn…

Een groot voordeel van deze webshop vinden wij dat ze werkelijk álles hebben, tot spullen voor je tuin aan toe. Maar hier is ook meteen het nadeel, want ons budget is helaas niet eindeloos. Het feit dat ze het gratis komen thuisbezorgen draagt hier ook niet aan bij. Voor je het weet zit je mandje vol en is het onderweg naar jouw huis.

Maar mocht je nou op de bank hangen en je toch irriteren aan dat ouderwetse tv meubel. Pak je telefoon of iPad er dan snel bij voor een gezonde dosis inspiratie. En geen stress; Eerst een tijdje spullen op je verlanglijstje zetten kan ook, je bent vanzelf weer een keer jarig!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners