2773
Fleur je interieur op met een zitzak
Gepubliceerd: 14-03-2019
Heb je wel eens overwogen om een zitzak toe te voegen aan je interieur? Nee? Dan is het hoog tijd om daar mee te beginnen! Zitzakken zijn niet alleen heerlijke loungeplekken, maar staan ook erg gezellig. Zeker omdat je tegenwoordig stijlvolle en mooie zitzakken kunt kopen. Een paar voordelen op een rijtje: Oneindig veel kleuren
Het leuke van een zitzak is dat je keuze hebt uit ongelofelijk veel kleuren, zodat je nieuwe aanwinst precies aansluit op de rest van je interieur. Zoek je een speels en kleurrijk accent? Zitzakken zijn verkrijgbaar in helder rood, geel, blauw; maar ook met opvallende patronen of met een gezellig vachtje. Wil je juist dat de zitzak niet teveel opvalt in je interieur? Dan kies je voor een neutrale tint.

Extra comfort
Op de klassieke zitzak kun je heerlijk ontspannen zitten of achterover liggen; zeker wanneer je kiest voor een groot exemplaar. Maar er bestaan tegenwoordig nog veel meer zitzakken, die extra comfortabel zijn! Een model met een rugleuning bijvoorbeeld. De Grandio van Sit&Joy heeft zelfs een rugleuning én armleuningen. Zo beschik je over een heerlijk zacht zitmeubel met ondersteuning voor de rug, dat je gemakkelijk even meeneemt naar de andere kant van de woonkamer.

Binnen én buiten
Binnen zorgt een zitzak voor sfeer, een extra zitplaats en vaak ook voor kleur of karakter. Maar er bestaan ook veel exemplaren die je buiten kunt gebruiken! Leg een zitzak op het balkon en geniet na je werk eerst even van een koud biertje in de zon. Of maak je loungehoek op het terras compleet met een water- en vuilafstotende zitzak. Je kunt de zitzak ook onderdeel maken van je woonkamerinterieur en op zonnige dagen lekker mee naar buiten nemen.

Hond, kat, kind?
Vergeet je medebewoners niet! Er bestaan speciale zitzakken voor kinderen, katten en honden. Het dogbed van Sit&Joy bijvoorbeeld is niet alleen water- en vuilafstotend maar ook oersterk: volledig bestand tegen de nagels en capriolen van je hond. Bovendien staat een honden- of kattenzitzak vaak veel mooier in je interieur dan de typische hondenmand. En natuurlijk genieten huisdieren net als wij van de heerlijk zachte vulling in een zitzak!
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide