1548
Boomstam tafel

Niets is aangenamer dan aan het eind van de dag gezellig met elkaar te eten en de dag door te nemen. Het liefst doen we dit dan ook aan een grote tafel in de keuken. Maar de keukentafel is allang niet alleen maar bedoeld om aan te eten. Tegenwoordig wordt deze tafel ook gebruikt om te werken, huiswerk te maken of eindeloos met vrienden kletsen.

De laatste tijd zien we dat de tafels in de keuken steeds groter worden en een nieuwe trend onder de keukentafels is de boomstamtafel.

Een boomstamtafel is een tafel waarvan het blad gemaakt is van een boomstam. Dit geeft de tafel een prachtige natuurlijke uitstraling en geen enkele tafel is hetzelfde. Door te variëren met het onderstel, hout of metaal, kan deze tafel goed gecombineerd worden met alle soorten woonstijlen.

Ben je benieuwd naar hoe een boomstamtafel eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op de website van Robuustetafels.nl. Zij maken boomstamtafels met de hand voor je op maat. Je kan kiezen voor rustiek of robuust, jouw ideale bladdikte, het mooiste onderstel en verschillende houtsoorten.


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners