1805
Boomstam tafel
Gepubliceerd: 28-11-2016 Laatste update: 07-05-2017

Niets is aangenamer dan aan het eind van de dag gezellig met elkaar te eten en de dag door te nemen. Het liefst doen we dit dan ook aan een grote tafel in de keuken. Maar de keukentafel is allang niet alleen maar bedoeld om aan te eten. Tegenwoordig wordt deze tafel ook gebruikt om te werken, huiswerk te maken of eindeloos met vrienden kletsen.

De laatste tijd zien we dat de tafels in de keuken steeds groter worden en een nieuwe trend onder de keukentafels is de boomstamtafel.

Een boomstamtafel is een tafel waarvan het blad gemaakt is van een boomstam. Dit geeft de tafel een prachtige natuurlijke uitstraling en geen enkele tafel is hetzelfde. Door te variëren met het onderstel, hout of metaal, kan deze tafel goed gecombineerd worden met alle soorten woonstijlen.

Ben je benieuwd naar hoe een boomstamtafel eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op de website van Robuustetafels.nl. Zij maken boomstamtafels met de hand voor je op maat. Je kan kiezen voor rustiek of robuust, jouw ideale bladdikte, het mooiste onderstel en verschillende houtsoorten.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide