2060
Een zwart tv-meubel als eyecatcher
Gepubliceerd: 19-02-2020

Tv-meubels zijn te verkrijgen in allerlei verschillenden soorten en maten. Een zwart tv-meubel staat in ieder interieur goed. Zwarte meubels zijn niet vanzelfsprekend. Je hebt ze in allerlei verschillende vormen. Welke tv-meubel is nou echt een eyecatcher? We gaan een aantal soorten meubels bij langs om te kijken welk tv-meubel het beste past in jouw interieur.

 

Een zwart tv-meubel van metaal

inspiratiebrochures1.png

Metaal is niet meer weg te denken in het interieur. Metaal staat erg stoer in je woonkamer en maakt het tv-meubel echt een eyecatcher. Een metalen meubel is goed te combineren met verschillende interieurstijlen. In een industriële woonkamer komt metaal goed tot zijn recht, maar ook in een klassieke, vintage of botanische inrichting kan metaal goed gecombineerd worden. De vorm van een metalen meubel kan variëren. De tv-meubels zijn verkrijgbaar in strakke vormen of juist in ronde vormen. Een meubel met strakke lijnen is vaak standaard en past daarom in iedere woonkamer goed. Een meubel met ronde vormen zorgt voor speelsheid. Een rond tv-meubel past goed bij een vintage inrichting. Daarnaast zorgen ronde vormen voor gezelligheid, een goede reden om voor een rond model te kiezen. Een zwart tv-meubel is goed te combineren met warme kleuren en verschillende materialen. Combineer metaal bijvoorbeeld met matte of koperen items. Dit zal zorgen voor een luxe uitstraling.

Een locker als tv-meubel

Lockers zijn tegenwoordig erg vintage. Naast dat het echt een eyecatcher is in het interieur, is een locker meubel ook nog eens heel praktisch. Door de verschillende vakken in het meubel kun je er veel spullen in opbergen. Niemand die jouw spullen ziet liggen. De locker staat erg stoer in het interieur en daarom ideaal voor in een industriële woonkamer. Door de stoere uitstraling van een locker zal dit meubel in vele woonkamers goed tot zijn recht komen. 

De combinatie van zwart met hout

Houd je meer van natuurlijke materialen? Kies dan voor een houten tv-meubel. Er zijn meubels die volledig van hout gemaakt zijn. Deze meubels kunnen een zwarte kleur hebben waar alleen de structuur van het hout in terug te zien is. Er zijn ook modellen waar hout gecombineerd is met zwart. Dit staat erg stoer in het interieur. Daarnaast zorgt hout voor gezelligheid en dus is hout altijd een goede keus voor in jouw interieur. Je kunt kiezen voor een rustige houtsoort, maar ook voor een robuuste variant. De kleur van het hout in bepalend voor de sfeer in jouw woonkamer. Een lichte kleur staat rustig in het interieur en een donkerdere kleur zal meer opvallen. Een donkere houtkleur zorgt dat jouw tv-meubel echt een eyecatcher is in het interieur. Kies voor een metalen onderstel om jouw tv-meubel een stoer effect te geven. Metaal is tegenwoordig echt een trend en daarom zit je met een metalen onderstel altijd goed.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide