2145
Een zitzak, voor mensen met stijl!
Gepubliceerd: 13-04-2016 Laatste update: 07-05-2017

Zitzakken zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, dat is allang niet meer spannend. Tegenwoordig heb je de zitzakken waar lucht in kan, leuk, maar het is niet iets om in je huis te zetten. Wat zet je er dan wél neer?

We zullen twee zeer mooie en luxe zitzak merken benoemen, zodat je een beeld krijgt wat er mogelijk is. Die merken zijn vetsak® en Terapy.

vetsak®
Je ziet hem (de knuffelige zitzak) linksboven op het plaatje. De zitzakken van vetsak® worden ontworpen in Kaapstad door niemand minder dan Ryan Budda. Ze zijn ongelooflijk comfortabel vanwege de gepatenteerde hybrid memory foam vulling. Dat is een hele mond vol, maar reken maar dat het lekker zit.

Naast de knuffelige Flokati zitzak heeft vetsak® ook een NEO en Cord Velours stof op de markt gebracht.

In een handomdraai is de buitenhoes afritsbaar en wasbaar in de machine op 30 graden. Ze gaan lang mee vanwege een hoge slijtvastheid (30.000 martindale rubs) er zit 5 jaar fabrieksgarantie op. Elke vetsak® is er in een 600 en 1000 liter uitvoering

Alle zitzakken bij vetsak® zijn handgemaakt, mét liefde.

Terapy

Terapy is een zitzak van Nederlandse bodem! Ze worden ook wel “de gezonde zitzak” of “de ergonomische zitzak” genoemd.

Dat komt omdat het gemaakt is van rekbaar katoen. Het rekbare katoen in combinatie met minuscule piepschuimballetjes (ook wel EPS-parels genoemd) zorgt voor een perfecte rug- en wervelkolom ondersteuning. Niet voor niks dat deze zitzakken zeer populair zijn bij fysiotherapeuten!

Wat maakt Terapy verder zo populair? Het aanbod, de kwaliteit en het comfort. Terapy heeft een waanzinnig groot, leuk en speels aanbod voor ouders, kinderen en mensen die last hebben van spieren of gewrichten. Terapy heeft 6 familieleden, van groot naar klein: Dino, Baloo, Ollie, Elly, Stanley & Sydney. Er is daardoor voor iedereen en elke leeftijd een geschikte zitzak.

Elk type uit de Terapy familie is verkrijgbaar in tenminste 10 kleuren.

Wil jij komende zomer echt ontspannen, maar wel in luxe? Probeer eens een van deze merken!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide