657
Een fauteuil als aanvulling voor je zithoek
Gepubliceerd: 23-05-2023

De zithoek van je woonkamer is uiteraard niet compleet zonder een comfortabele bank. Toch zijn er ook andere leuke zitmeubelen waarmee je jouw bank kunt aanvullen. Een fauteuil maakt de zithoek van jouw interieur helemaal compleet, en zeker wanneer je een rechte bank hebt. 

Een recht bankstel is in het algemeen de meest compacte opstelling waarin je een bank kunt verkrijgen. Dit laat veel ruimte over om te kunnen spelen met de opstelling van fauteuils in de zithoek. Met de toevoeging van één of meerdere fauteuils creëer je extra zitplaatsen maar heb je ook meer vrijheid om creatief te zijn met zowel je ruimtelijke indeling als met de look van je inrichting. Dit zou je niet hebben als je enkel een ruime hoekbank of U-bank aanschaft.

Fauteuils in verschillende configuraties

Fauteuils bestaan in 2 maten: een standaard fauteuil is in principe de 1-zit versie van een bank, terwijl iets ruimere 1.5-zit fauteuils ook wel loveseats worden genoemd. Als het echter aankomt op stijlen zijn er natuurlijk veel meer dan 2 opties. Je kunt ervoor kiezen om een fauteuil aan te schaffen van dezelfde collectie als je bank, of juist voor een compleet andere stijl kiezen om zo een mooi contrast in je interieur te creëren.

inspiratiebrochures1.png

Je kunt verschillende designstijlen, materialen en kleuren met elkaar combineren om een unieke ruimte te creëren die perfect bij jouw persoonlijke smaak past. Combineer je beige stoffen bank met een warme bruine lederen fauteuil, je strakke en ultra moderne bank met een fauteuil dat wat meer sierlijke vormen heeft. Een witte of zwarte bank kun je perfect met een felgekleurde fauteuil combineren, die voor een pop of color zal zorgen. Je kunt zelfs 2 verschillende fauteuils met je bank combineren, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Vergeet de salontafel niet!

Naast ruimte om te zitten heb je natuurlijk ook behoefte aan ruimte om spullen op te bergen. Of een bakkie koffie binnen handbereik wanneer je op de bank of in je fauteuil relaxt. Een leuke salontafel is dus een essentieel meubelstuk.

Bovendien kan een salontafel jouw verschillende zitmeubels nog meer samenhang geven, om zo een fraaie, harmonieuze zithoek te verkrijgen. Als je bijvoorbeeld graag 2 fauteuils tegenover elkaar wilt zetten, dan is een salontafel onmisbaar om de ruimte ertussenin als het ware in te vullen. 

Alles voor je zithoek bij A-Meubel

Om alles wat je nodig hebt voor de perfecte, knusse zithoek onder één dak te vinden, kun je terecht bij een woonwinkel als A-Meubel. Banken, fauteuils, salontafels, allemaal in dezelfde stijl of juist met een complimenterend contrast in stijl of uitvoering, je vindt het allemaal bij A-Meubel. Bovendien ben je ook verzekerd dat je dezelfde meubels nergens anders voordeliger vindt, dankzij hun laagste prijsgarantie. A-Meubel heeft filialen in heel Nederland. Je wordt bijgestaan door professionele  verkoopadviseurs die met plezier met jou meedenken over hoe jij het best jouw optimale zithoek samenstelt. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide