1447
Tweedehands en vintage meubels
Gepubliceerd: 30-06-2017

Meubelzoekmachine Furn.nl lanceert deze week zijn duurzaamheidsplannen. Allereerst plant Furn.nl een boom voor vrijwel elk verkocht meubel via de zoekmachine. Daarnaast voegt Furn.nl duurzaamheidsfilters toe die bezoekers bewuster helpen filteren. En ten slotte lanceert de site een vintage en tweedehands meubelmarktplaats, SecondFurn.nl.

1 meubel is 1 boom
Wie vanaf vandaag via Furn.nl shopt en meer dan 100 euro uitgeeft aan een meubel plant daarmee een boom via Treeplanters.net. Dit geldt bij vrijwel alle webshops. De bomen worden geplant in India en nemen CO2 op. Een belangrijke stap, zeker als je nagaat dat 10% van de wereldwijde CO2-uitstoot komt door ontbossing.

Vintage en tweedehands meubels op SecondFurn.nl
Wie liever geen nieuwe producten koopt kan SecondFurn.nl overwegen. Hierop staat een aanbod tweedehands en vintage meubels. Van tweedehands banken tot vintage stoelen. Met deze duurzaamheidsplannen hoopt de zoekmachine dat andere bedrijven volgen in de transitie naar groen.

Over Furn.nl
Furn.nl is een meubelzoekmachine die meer dan 90.000 producten van diverse online winkels levert. Met de duurzaamheidsplannen hoopt Furn.nl bezoekers bewuster te maken van de keuze en impact die zij kunnen hebben als consument.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide