1178
Tweedehands en vintage meubels

Meubelzoekmachine Furn.nl lanceert deze week zijn duurzaamheidsplannen. Allereerst plant Furn.nl een boom voor vrijwel elk verkocht meubel via de zoekmachine. Daarnaast voegt Furn.nl duurzaamheidsfilters toe die bezoekers bewuster helpen filteren. En ten slotte lanceert de site een vintage en tweedehands meubelmarktplaats, SecondFurn.nl.

1 meubel is 1 boom
Wie vanaf vandaag via Furn.nl shopt en meer dan 100 euro uitgeeft aan een meubel plant daarmee een boom via Treeplanters.net. Dit geldt bij vrijwel alle webshops. De bomen worden geplant in India en nemen CO2 op. Een belangrijke stap, zeker als je nagaat dat 10% van de wereldwijde CO2-uitstoot komt door ontbossing.

Vintage en tweedehands meubels op SecondFurn.nl
Wie liever geen nieuwe producten koopt kan SecondFurn.nl overwegen. Hierop staat een aanbod tweedehands en vintage meubels. Van tweedehands banken tot vintage stoelen. Met deze duurzaamheidsplannen hoopt de zoekmachine dat andere bedrijven volgen in de transitie naar groen.

hendersmagazinebanner.png

Over Furn.nl
Furn.nl is een meubelzoekmachine die meer dan 90.000 producten van diverse online winkels levert. Met de duurzaamheidsplannen hoopt Furn.nl bezoekers bewuster te maken van de keuze en impact die zij kunnen hebben als consument.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners