1184
Dutch Design Chair - Holland

Door zijn unieke vormgeving en innovatieve constructie zijn de mogelijkheden van dit duurzame krukje eindeloos. De Dutch Design Chair Holland dient als krukje, nachtkastje of bijzettafeltje. Dankzij het oer Hollandse design haalt u echt iets unieks in huis. Het krukje heeft een originele verpakking waardoor het erg leuk is om aan iemand cadeau te geven.


De Dutch Design Chair is gemaakt van karton en is op een ingenieuze wijze in elkaar gevouwen waardoor het geschikt is voor een gewicht tot wel 200 kg. De krukjes zijn FSC-gecertificeerd waaruit blijkt dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Alle krukjes hebben iets te maken met de wereld of de natuur. Ieder design brengt een andere sfeer met zich mee zodat u altijd een krukje kunt vinden dat bij uw interieur past.

Klik hier voor meer informatieGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide