1514
Dutch Design Chair - Holland
Gepubliceerd: 13-09-2013 Laatste update: 24-10-2019

Door zijn unieke vormgeving en innovatieve constructie zijn de mogelijkheden van dit duurzame krukje eindeloos. De Dutch Design Chair Holland dient als krukje, nachtkastje of bijzettafeltje. Dankzij het oer Hollandse design haalt u echt iets unieks in huis. Het krukje heeft een originele verpakking waardoor het erg leuk is om aan iemand cadeau te geven.


De Dutch Design Chair is gemaakt van karton en is op een ingenieuze wijze in elkaar gevouwen waardoor het geschikt is voor een gewicht tot wel 200 kg. De krukjes zijn FSC-gecertificeerd waaruit blijkt dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Alle krukjes hebben iets te maken met de wereld of de natuur. Ieder design brengt een andere sfeer met zich mee zodat u altijd een krukje kunt vinden dat bij uw interieur past.

Klik hier voor meer informatieinspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide