1619
DUTCH DESIGN CHAIR 2.0
Gepubliceerd: 13-07-2021

Na het succes van de Storage Boxen en op verzoek van vele fans, blaast Dutch Design Brand de bekende Dutch Design Chairs nieuw leven in. Met drie verrassende prints zijn de kartonnen krukjes terug van weggeweest. Maak kennis met de eigentijdse collectie van het lifestylemerk.

Met de krukjes Japanese Blossom, Flowers en Back to the 60’s geef je in een handomdraai een saaie ruimte extra sfeer. Het maakt niet uit of je de Dutch Design Chair gebruikt als nachtkastje, bijzettafel of kruk, want met de frisse prints maak je van elke ruimte een blikvanger.

dutchdesignbrand-dutch-design-chair-flowers-1_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Back to Nature of Back to the 60’s?
Met de nieuwe prints is er voor iedereen een match te vinden. Zo komt het Flowers krukje zowel in een klassiek als trendy interieur perfect tot zijn recht. De print is gebaseerd op de bekende stillevens uit de 17e eeuw. Op het design komt een bos met prachtige veldbloemen opnieuw tot bloei en haakt Dutch Design Brand in op de trend waarbij oude meesters opnieuw een podium krijgen. Houd je het graag rustig? Met de frisgroene bamboebladeren en bloeiende bloesem van de Japanese Blossom creëer je een serene sfeer in huis. Ben jij meer op zoek naar een retro design? Ga dan Back to the 60’s. De geometrische patronen en uitgesproken kleuren op deze kruk brengen je terug naar de sixties en seventies en laten je het hippiegevoel opnieuw beleven.

Oer-Hollands design
Het grote succes heeft de Dutch Design Chair te danken aan de unieke vormgeving en innovatieve constructie. De kruk kan worden gebruikt als krukje, nachtkast én bijzettafel, is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en kan met gemak 200 kilo dragen. De Dutch Design Chair wordt volledig in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in verrassende prints. Op het ene krukje sluipen de panters door de dichtbegroeide jungle, terwijl op de andere kruk de kolibries er vrolijk op los kwetteren. Van safariprint tot Delftsblauw tegeltje en van frisgroene blaadjes tot boomstronk. Met 16 designs is er voor iedereen een passend krukje te vinden. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide