994
Doe komend seizoen een stoelendans!

Niks gezelliger dan een goed gevulde tafel met lekker eten, leuke gasten en goede gesprekken. Een gast meer of minder moet niet uitmaken, even een stoeltje aanschuiven is zo gedaan. Maar dan moet je wél genoeg stoelen hebben. Met de eetkamerstoelen trends van tegenwoordig is dit geen enkel probleem. De tijd dat dit namelijk allemaal stoelen van precies dezelfde soort moeten zijn is echt voorbij. Mixen en matchen mag, wij doen het voor!

Opgestaan, plaats vergaan?

Niet met de eetkamerstoelen van Karwei, want de collectie is zó uitgebreid dat wij ze allemaal wel rond de tafel willen hebben staan. De trend die we tegenwoordig zien, die van mixen en matchen van verschillende stoelen is bij deze collectie dan ook super geschikt.

Je hebt bijvoorbeeld de ovalen velvet stoeltjes, helemaal van nu en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je een eettafel hebt waar zes of zelfs acht stoelen rond kunnen, vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld voor drie kleuren te kiezen. Zo ontstaat er een speels effect, maar zit er wel lijn in doordat je hetzelfde model gebruikt.

Leun op mij

Naast de eenvoudigere, basic stoelen zien we ook nog steeds de kuipstoeltjes terugkomen. Ook deze zijn in de trendy velvet en velours stijl verkrijgbaar. Het afwisselen van kuipstoeltjes met stoelen die alleen een rugleuning hebben vinden we ook heel leuk, maar in dat geval gaan we juist voor één en dezelfde kleur. Anders kan het geheel wel heel erg villa Kakelbont worden.

Leer het!

Hippe stofjes zijn onwijs leuk, maar helaas is stof ook vlekgevoelig. Daarom is er ook nog altijd het oude vertrouwde leer. Dit blijft eigenlijk altijd goed, vooral de cognac tinten met enigszins een gewassen look vinden wij op dit moment prachtig. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een eikenhouten en robuuste tafel.

Ook op het gebied van leer valt te combineren, wederom de keuze tussen het matchen en mixen van verschillende stijlen of van verschillende kleuren. En het fijne van de collectie van Karwei is; De stoelen zijn niet super duur! Dus later nog ééntje extra aanschaffen of gewoon weer totaal nieuwe; Beide keren gaat dit niet in de papieren lopen.

Rond het af!

Nog een laatste tip voor een trend die wij ontzettend leuk vinden op het gebied van de eetkamer; Ronde tafels. Deze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen, maar één ding hebben ze gemeen; Ze zijn rond (oké, of ovaal). Het leuke daaraan is dat een gesprek aan tafel een hele andere dynamiek krijgt, iedereen doet mee en iedereen is even aanwezig.

Dus doe die stoelendans, en kijk hoe jij jouw eetkamer nét die nieuwe look geeft met de nieuwste collectie eetkamerstoelen!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners