8628
Ontwerp je eigen meubelen

Dus je bent een jonge ontwerper met veel ideëen, maar je hebt geen platform waar je ze kwijt kunt. Of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad en je bent ervan overtuigd dat deze veel mensen gelukkig zou kunnen maken. Maar hoe wordt je idee realiteit? Gelukkig hebben web winkels voor designer meubels daar nu een oplossing voor gevonden, of je nou een ontwerper bent of niet, jij hebt de mogelijkheid om jouw designs te verwezenlijken en via het web te verkopen. En wat nog meer, door te stemmen beslist de klant zelf welke designs gemaakt worden! Dit initiatief opent de weg voor Social Design waar het verschil tussen consument en ontwerper langzamerhand vervaagt - iedereen kan nu een interieur stylist zijn...


Hoe werkt het? Je tekent je bank, stoel of tafel en vermeldt daarbij de afmetingen, kleuren en materialen. De tekening kun je dan oploaden via het internet en deze wordt door de productontwikkeling team omgezet in een computer grafische afbeelding. Jouw ontwerp staat nu op de website en wordt door allerlei klanten bekeken die aan het browsen zijn voor meubels. Vinden ze jouw ontwerp leuk dan kunnen ze via een stemplatform hun stem uitbrengen en het design liken. Ontvangt het design een genoeg aantal stemmen, dan wordt het product ontwikkeld en online verkocht aan klanten. En jij verdient een vastgestelde provisie op elke door jouw ontworpen meubel!

FashionForHome.nl is een web winkel die deze service aanbiedt.

Ons designteam is continu op zoek naar nieuwe interieuroplossingen en -trends en onze produktontwikkeling realiseert de ontwerpen van onze designers in een mum van tijd. Op deze manier zetten wij de nieuwste trends supersnel om, zoals dat normaal gesproken alleen in de mode-industrie gaat. - FashionForHome.

Dus ontwerp studios kunnen nu makkelijker de trends voorlopen door de meningen van hun klanten online te testen. Het is een democratische vorm van design, waar de klant ook 10% korting verdient op het gerealiseerde product waar ze op gestemd hebben.

Zie hieronder wat fotos van meubels waar je bij FashionForHome.nl nog op kunt stemmen.


Ik was verrast hoe snel, flexibel en professioneel het ontwikkelingsteam van FASHION FOR HOME mijn ontwerpen ontwikkelde tot een verkoopbaar product. - Reinhard Dienes, designer uit Offenbach am Main


De site blijkt erg poplulair te zijn, want mensen willen graag betrokken zijn met wat er op de markt te koop is door innovatieve ideeën steunen.


Mini Bureau

Designer: Erwin Nagel


Een samenwerking tussen de klant en de ontwerper - wij beslissen zelf wat voor vormen en materialen we in ons huis gebruiken. Kijk bijvoorbeeld naar de Loungestoel Mojave die ontworpen is door Rick Lee, en compleet is gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal bamboe.


Shoenenrek set Shoe Tree

Designer: Mark Hark


Salontafel set Cloud in 3 verschillende kleuren

Designer: Mark Hark
Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners