9354
Ontwerp je eigen meubelen
Gepubliceerd: 15-08-2012 Laatste update: 08-06-2023

Dus je bent een jonge ontwerper met veel ideëen, maar je hebt geen platform waar je ze kwijt kunt. Of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad en je bent ervan overtuigd dat deze veel mensen gelukkig zou kunnen maken. Maar hoe wordt je idee realiteit?

Gelukkig hebben web winkels voor designer meubels daar nu een oplossing voor gevonden, of je nou een ontwerper bent of niet, jij hebt de mogelijkheid om jouw designs te verwezenlijken en via het web te verkopen. En wat nog meer, door te stemmen beslist de klant zelf welke designs gemaakt worden! Dit initiatief opent de weg voor Social Design waar het verschil tussen consument en ontwerper langzamerhand vervaagt - iedereen kan nu een interieur stylist zijn...

Hoe werkt het? Je tekent je bank, stoel of tafel en vermeldt daarbij de afmetingen, kleuren en materialen. De tekening kun je dan oploaden via het internet en deze wordt door de productontwikkeling team omgezet in een computer grafische afbeelding. Jouw ontwerp staat nu op de website en wordt door allerlei klanten bekeken die aan het browsen zijn voor meubels. Vinden ze jouw ontwerp leuk dan kunnen ze via een stemplatform hun stem uitbrengen en het design liken. Ontvangt het design een genoeg aantal stemmen, dan wordt het product ontwikkeld en online verkocht aan klanten. En jij verdient een vastgestelde provisie op elke door jouw ontworpen meubel!

FashionForHome.nl is een web winkel die deze service aanbiedt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide