569
Dikke tip; deze meubels komen ongetwijfeld op je verlanglijstje!
Gepubliceerd: 15-05-2023 Laatste update: 16-05-2023

Op de redactie houden wij van eigenlijk van álle trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en interieur. Wij kunnen een prachtige vintage vondst waarderen maar ook een budget eyecatcher bij de grote woonaanbieders. Maar waar ons hart écht sneller van gaat kloppen? Een nieuw merk ontdekken dat vernieuwend, stijlvol én trendy is. Onlangs kwamen wij weer zo’n merk tegen wat perfect aansluit bij één van de belangrijkste woontrends van dit moment. En zoals jullie van ons gewend zijn; Deze pareltjes delen wij uiteraard graag met onze volgers!

Japandi stijl

Aan de Scandinavische woontrend hebben we op ons online platform al veel aandacht besteed, een trend die niet meer weg te denken is en ook tijdloos is gebleken. De basis blijft hetzelfde maar wordt aangepast naar de trend van het moment. Nu is er onlangs een variant op de Scandinavische woontrend gekomen die ook echt een blijvertje lijkt, namelijk de Japandi stijl. Net als de Scandinavische look zeer clean, puur en licht qua kleurstelling. Maar meer afgeronde vormen en zachte materialen. Ook is er binnen deze woontrend ruimte voor investeringen in échte eyecatchers, maar wel binnen de trend van natuurlijke kleuren en fluïde lijnen. Binnen deze trend stuitten wij onlangs op de designmeubelen van Eichholtz. Prachtige items, die het perfect doen binnen dé hit qua woontrends van dit moment.

Vul het aan 

Maar naast dat de collectie van Eichholtz het perfect doet binnen de Japandi stijl, passen de meubelen en accessoires ook prima in andere stijlen en mixen van het interieur. Dit komt door de naturelle kleurstellingen, prachtige lijnen en uiteenlopende collectie. Van stijlvolle klokken die als blikvanger kunnen dienen, tot ronde sofa’s die perfect in iedere hoek van de kamer passen. Niet iedereen heeft het budget om een huis te vullen met designer items, maar een aantal investeringen geven je interieur wel direct dat stukje extra. De combinatie met vintage en goedkopere items zorgen voor eigenheid in een interieur en stralen jouw signatuur uit.

inspiratiebrochures1.png

Waar je dit moois van Eichholtz scoort? Google is je vaak beste vriend maar als we één tip mogen geven; kijk vooral ook even op de site van Wilhelmina Designs. Zij hebben namelijk het meest complete aanbod van dit ontzettend leuke merk. En nu je er toch bent; kijk ook zeker even verder rond op de site van Wilhelmina Designs, zij zijn namelijk een kei in het verzamelen van prachtige merken en items.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide