1652
Meubeltrends
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Ontwerpbureau Gruteke is officieel agent geworden van Moon Design van de Belgische ontwerper Gerd Couckhuyt. Daarnaast introduceren zij de collectie van Kodjo Kouwenhoven: Maandag meubels. De twee eigentijdse en -zinnige collecties designmeubels en -objecten voor zowel binnen als buiten zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

Imagine your own moon thuis, in interieur, buiten of in de horeca

Zachte zitobjecten, loungers en stoelen van gecoat schuim

Moon werd in oktober dit jaar niet voor niets zeer succesvol geïntroduceerd op de interieurbeurs Interieur 06 in Kortrijk. De Moon collectie van designer Gerd Couckhuyt is futuristisch, sensueel maar vooral functioneel vormgegeven. Zo is er Island, een spel van geometrische vormen. Samen vormen de elementen een ligbed. Uit elkaar getrokken krijg je vier zitelementen en een tafel.De Rock Mutant is een zitelement met een futuristische uitstraling. De trapeziumvorm en het geplooide aluminium frame maken van dit product niet alleen een innoverend, maar ook een functioneel en puur designobject. Naast de lichtgevende Glow coating in drie verschillende kleuren is de collectie verkrijgbaar met een Base coating in 12 verschillende kleuren, de Fuz coating in zes kleuren, gecombineerd met flocktechniek en Velvet Touch voor huiselijke warmte en aaibaarheid.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide