5280
Een tv meubel op maat
Gepubliceerd: 28-01-2018

De tv is het middelpunt van de woonkamer. Bijna iedereen heeft wel een tv want niets is zo ontspannen als 's avonds lekker op de bank kijken naar je favoriete serie of een spannende film. De afgelopen jaren heeft de tv een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het tv meubel is hiermee ook steeds in ontwikkeling gebleven. 

 

We kennen ze allemaal nog wel, die grote, bijna lompe tv's met een bolle ruit en een enorm diepe kast erachter waar alle techniek in verborgen zat. Voor dit model had je altijd een diep tv meubel nodig, soms wel van een meter diep! Tegenwoordig zien we bijna alleen nog maar het tegenovergestelde van dit exemplaar namelijk de flatscreen tv. 

inspiratiebrochures1.png

_MG_7768.jpg

Naast de flatscreen tv zien we ook dat apparaten steeds vaker draadloos met elkaar communiceren. Helemaal van de draadjes zijn we voorlopig echter nog niet af. Met een mooi tv meubel werk je deze mooi weg en daarnaast is een tv meubel ook ontzettend handig voor het opbergen van bijvoorbeeld blu ray, Dvd's, games voor je gameconsole en je mediaplayer of Apple tv. 

_MG_7849.jpg

Natuurlijk kan je naar de winkel en daar een tv meubel uitzoeken die past bij je interieur maar eigenlijk is het veel leuker, en praktischer om een tv meubel op maat te laten maken die precies past in jouw interieur en voldoet aan al je wensen. 

Als je een tv meubel op maat laat maken kan je niet alleen het design helemaal afstemmen naar jouw smaak maar ook praktische zaken zoals bijvoorbeeld de ideale kijkhoogte. Maar ook kan je bij het op maat maken van een tv meubel het meubel zo laten maken dat je nu al rekening houd met de technogische ontwikkelingen in de toekomst. Bijvoorbeeld dat er nog een groter beeldscherm geplaatst kan worden of dat er extra ruimte wordt ingebouwd voor nieuwe apparatuur. 

_MG_8273.jpg

Wil je van meer luxe genieten op het gebied van bijvoorbeeld het geluid dan zul je niet gauw genoegen nemen met de ingebouwde luidsprekers van je tv. De kwaliteit hiervan is redelijk maar je kunt het geluid van je tv een flinke boost geven door je tv te koppelen aan een soundbar. Dit is een luidspreker met een geïntegreerde versterker. Hierbij kan je ook nog kiezen voor extra luidsprekers of een extra stereo installatie. Een standaard tv meubel voldoet hier eigenlijk niet echt voor omdat je wat meer apparatuur hebt en ook wat meer draden moet wegwerken. Je kunt dan kiezen voor een speciaal hifi tv-meubel. Een mooi designmeubel waarin je de apparatuur niet ziet staan en ook de kabels mooi worden weggewerkt. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar een tv meubel op maat? Neem dan eens een kijkje op de website van sonorous.nl. Sonorous is een vooruit strevend merk op gebied van audio en video meubelen en maakt de meubelen desgewenst op maat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide