612
Dé truc! Zo ZIT je er comfortabel, trendy én voordelig bij
Gepubliceerd: 15-06-2023 Laatste update: 21-06-2023

Of het nu gaat om eetkamerstoelen in de keuken, een nieuwe loungebank voor in de tuin of gezellige krukken voor aan je kookeiland; wij zijn dol op het uitzoeken van nieuwe zitmeubelen.

Maar bij de redactie van wonenonline.nl is ons de laatste tijd wel één ding opgevallen, en dat is dat het aanbod aan zitmeubelen énorm is uitgebreid. Dat vinden wij uiteraard superleuk, want zo is voor iedere woonstijl en trend wel een perfecte stoel of bank te vinden. Maar soms is het óók wel weer eens een beetje lastig en tijdrovend. Maar wonenonline zou wonenonline niet zijn, als we ook daar een oplossing voor hebben! Wij verklappen de truc waardoor je er snel comfortabel, trendy en voordelig bij zit.

ZIT gemak

Wij stuitten onlangs op de site ZIT.deals, het concept sprak ons zo aan dat we er maar eens uitgebreid voor zijn gaan zitten. En dat bleek geheel terecht! Dit is namelijk geen site waar je een beperkte, eigen collectie aan zitmeubelen vindt. Nee, dit is een site waar je de beste deals van álle grote webshops op het gebied van zitmeubelen vindt. Van de loungestoel tot de kruk, alle zitmeubelen vind je er terug en soms wel met 80% korting! In een paar klikken dus een overzicht van jouw favoriete stijl zitmeubelen inclusief een scherpe deal. Hoe gemakkelijk is dat?

inspiratiebrochures1.png

Welke merken?

ZIT.deals werkt samen met zeer uiteenlopende webshops, om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden in iedere prijsklasse. Zo kwamen wij superhippe fauteuils van de Leen Bakker tegen, maar ook een gave bank van La Redoute. Naduvi, FonQ; echt alles kwam voorbij. Het onrustige gevoel door het enorme aanbod aan zitmeubelen en dat je daarmee een scherpe deal of dat mooie item mist, is dus verleden tijd. Van gave eetkamerstoelen voor €50,- tot een high-end stoel voor €800,-. Je vindt ze allemaal via deze site. Omdat je niet meer apart naar alle webshops hoeft, houd je veel tijd over. Tijd die wij als woonliefhebbers natuurlijk goed voor andere zaken kunnen gebruiken!

Kortom, de ideale stoel vinden voor een scherpe prijs was nog nooit zo eenvoudig. Een eerlijke en objectieve site die alles verzamelt, van duur tot goedkoop. Soms heb je van die sites waarvan je denkt; waarom kenden we die niet eerder? ZIT.deals kun je wat ons betreft in die categorie noteren! En nog een extra dosis inspiratie nodig? Lees dan ook vooral hun blog, ontzettend inspirerend en helemaal op de hoogte van de laatste trends!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide