1570
De kracht van ambachtelijke meubels
Ambachtelijke meubels zijn met aandacht gemaakt, en dat zie je. Bovendien kun je ze op maat laten maken, zodat ze precies passen in jouw woonkamer! Lees hier meer over de kracht van ambachtelijke meubels.

Op maat
Een groot voordeel van ambachtelijke meubels is dat ze altijd precies op de plek passen die jij wilt: je kunt ze namelijk op maat laten maken. Ook de afwerking van de meubels en de kleur zijn dan helemaal naar jouw smaak. Wil je bijvoorbeeld een grote boekenkast op maat bestellen voor al je literatuur? Dan stel je deze eenvoudig samen op basis van online voorbeelden waarbij je kiest uit verschillende opties. Zo heb je in een handomdraai de perfecte boekenkast gevonden!

Kwaliteit
De kracht van ambachtelijke meubels zit ook in de kwaliteit. Boekenkasten, dressoirs en eettafels worden gemaakt van sterke materialen en met oog voor detail. Dat zie je vooral in de afwerking. Zet een handgemaakte kast en een fabriekskast naast elkaar, en je ontdekt al gauw wat aandacht doet met het productieproces van meubels!

Uniek karakter
Een andere reden waarom veel mensen van ambachtelijke meubels houden is omdat ze karakter hebben. Elk meubel is uniek, en zelfs voor het oog gelijke kasten zijn van dichtbij gezien net even anders.

Van eigen bodem
Ben jij ook een liefhebber van ambachtelijke meubels? Het mooiste is dan natuurlijk om te kiezen voor Hollands fabricaat. Een buffetkast van eigen bodem. Dat is bovendien een praktische keuze. Zo zorgt meubelmakerij Grenenhoeve niet alleen zelf voor het transport, maar rijdt er ook altijd een ervaren meubelmaker mee om het meubel bij jou thuis op te bouwen.

Meubelmakerij Grenenhoeve maakt al meer dan dertig jaar ambachtelijke meubels van massief grenen in een landelijke stijl. Voorbeelden van boekenkasten, dressoirs, stoelen, tv-meubelen en nog veel meer vind je op de website. Stel zelf je meubel samen met de gewenste maat, kleur en afwerking: precies zoals jij het hebben wil! Deze wordt dan speciaal voor jou gemaakt door een ervaren meubelmaker. In de webshop kun je ook terecht voor onderhoudsproducten, meubelbeslag en landelijke kapstokken.

De kracht van ambacht
We hebben steeds minder interesse in fabrieksmeubels en massaproductie; steeds meer mensen krijgen oog voor de kracht van ambachtelijke meubels. Meubels die op maat zijn gemaakt en een uniek karakter hebben. Maar ambachtelijke meubels zijn ook sterker van kwaliteit en gebouwd om járen mee te gaan. Want van mooie meubels willen we graag lang kunnen genieten!
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners