1190
De beste tips voor het online kopen van design meubelen

Veel mensen zijn van mening dat je meubels alleen in een winkel moet kopen. Je wilt die tafel of die kast toch eerst zien. En je wilt even kunnen zitten op een stoel of bank waar je je oog op hebt laten vallen. Misschien valt het wel tegen. Bij Solfelt weten ze wat de bezwaren zijn tegen online meubelshoppen. En toch kun je er een complete inrichting voor de woonkamer of de eethoek bestellen. En er zijn ook genoeg mensen die dat doen. Maar het kan gelukkig ook anders.

 

Lekker makkelijk online shoppen

Stel dat je overtuigd bent van je keuze. Stel je hebt die heerlijke Eichholtz fauteuil of die prachtige Dôme Deco kast ergens gezien en je bent er helemaal weg van. Die moet het worden en geen andere. Dan heeft het niet zoveel zin om je vrije zaterdag op te offeren aan het afstruinen van verschillende meubelzaken. Je weet wat je wilt en dat kun je dan ook prima online bestellen. Bij Solfelt bijvoorbeeld, waar je de collectie van zowel Dôme Deco als Eichholtz kunt vinden. Je kunt je bestelling plaatsen waar en wanneer je maar wilt en afspraken maken over het moment van levering.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Shoppen vanuit het buitenland kan prima online

Stel dat je nu nog in het buitenland woont maar binnenkort in Nederland komt wonen. Als je al een huis op het oog hebt en weet wat voor meubels je daar zou willen dan kun je je bestelling online plaatsen bij Solfelt. Je meubels bestellen bij een vertrouwd Nederlands adres geeft de zekerheid dat je geleverd krijgt waar je voor betaald hebt. Je meubels worden in overleg geleverd zodra je de verhuizing hebt gepland zodat je je direct thuis voelt op je nieuwe plek. Dat is nog eens fijn thuis komen.

Meten is weten bij online meubels shoppen

Online meubels kopen is natuurlijk altijd een klein risico. De meubels kunnen tegenvallen, zowel qua kwaliteit als qua afmetingen. Meubels vallen op een plaatje altijd kleiner uit, zo ook in een meubel showroom. Meet dus thuis goed uit wat je wel en niet kunt plaatsen. Het zou toch eeuwig zonde zijn als je een bank bestelt en bij levering blijkt deze veel te groot. Of de kast die je hebt gekocht past net niet tegen het stuk blinde muur waar je deze had gedacht. Bij alle luxe meubels op de website van Solfelt staan de afmetingen van het artikel vermeld. Je kunt dus eenvoudig controleren of dat wat je hebt uitgezocht wel past.

Veilig online kopen bij Solfelt

Bij Solfelt kun je veilig kopen en betalen. Alle betalingen gaan via een beveiligde omgeving zodat je betaalgegevens veilig worden verstuurd. Als je toch liever eerst wilt zien wat je koopt ben je van harte welkom in de showroom in Noordwijkerhout. Maak vooraf een afspraak zodat er een adviseur voor je klaar staat om je zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens je bezoek. Je kunt zowel telefonisch als via e-mail of online chat een afspraak maken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners