1895
Barccelona chair
Gepubliceerd: 11-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Met een Barcelona Chair geef je het interieur een luxueus en modern tintje. De Barcelona Chair heeft een tijdloos design in een minimalistische stijl. De stoel is een echte eye-catcher in je interieur en zal de ruimte sfeer en uitstraling geven.

De Barcelona Chair in je woonkamer
Heb je een modern of strak interieur in je woonkamer, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Dan kan een Barcelona Chair het interieur net wat meer karakter geven waardoor alles op zijn plaats valt in je woonkamer. De Barcelona Chair  is goed te combineren met verschillende interieur stijlen, zoals modern en strak, maar ook in een Scandinavisch, kleurrijk of juist klassiek interieur. De stoel past zich in elk interieur aan en vormt de eye-catcher van de ruimte.

De Barcelona Chair in je kantoor
De Barcelona Chair wordt ook vaak in kantoren gebruikt. Hier zien we de stoel vaker terug komen in wachtruimtes, maar ook in kantoren zelf. Klanten zitten comfortabel en op een mooi stukje design uit de jaren 20. Wist je dat de stoel is ontworpen in 1929 door Ludwig Mies van der Rohe? Een fantastische ontwerper met oog voor tijdloos design.

De Barcelona Chair in je slaapkamer
De stoel leent zich ook perfect als eye-catcher in de slaapkamer. Gebruik de stoel als lounge meubel of als eye-catcher om uw slaapkamer een sfeer van luxe te geven. De Barcelona Chair zwart is bijvoorbeeld erg mooi te combineren in een lichte slaapkamer waar je wat contrast zoekt tussen de kleuren en materialen.

De populairste Barcelona Chair
Welke kleur of materiaal is nu het meest gewild van de Barcelona Chair? De meeste Barcelona Chairs die wij zien zijn vaak in een zwarte uitvoering gemaakt. Het zwarte leer is gemakkelijk te onderhouden en wordt ook niet snel vies. Een witte Barcelona Chair kan natuurlijk sneller vies worden, maar het leer is goed schoon te maken en te onderhouden. De bruine Barcelona Chair wordt juist weer veel gebruikt in modern vintage interieurs, waarbij de stoel fantastisch staat naast andere vintage of industriële meubels.

Neem ook eens een kijkje op www.barcelonachair.nl voor meer informatie en voorbeelden van deze prachtige eye-catcher.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide