1537
Kerstster
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Begin november zijn ze er weer: kerststerren. Deze bekende planten lenen zich uitstekend voor het creëren van een natuurlijke kerstsfeer. Geef de ster dit jaar eens een eigentijdse uitstraling. Zet bijvoorbeeld roze kerststerren in een houten schaal of een groepje witte minis op een tableau. Ook de bekende rode ster laat haar hippe kant zien in bijvoorbeeld een hoge pot. Kortom, stylen met sterren!

Sterrenstatus
De kerstster is een kleurrijke topper tijdens de feestdagen. De plant met gekleurde schutbladeren is anno 2010 verkrijgbaar in een groot aantal kleuren zoals wit, geel, roze, zalm en natuurlijk feestelijk rood. Door de verrassende kleuren blijft de ster tijdloos en voelt zich in ieder interieur thuis. Trendy, klassiek of landelijk; de kerstster past zich moeiteloos aan. Naast de bekende middelgrote plant is de kerstster er ook in kleine maatjes en bijzondere vormen. Juist door deze grote variëteit (en kleuren) zijn de stylingmogelijkheden haast onbeperkt. Opvallend is bijvoorbeeld de hangende kerstster of die op stam, maar ook een schaal vol minis steelt de show.

Spotlights
Kerststerren zijn vanaf begin november optimaal verkrijgbaar bij bloemist, tuincentrum en supermarkt. Geef deze makkelijke planten een plek in de spotlights, want ze hebben wel natuurlijk (!) licht nodig. Wanneer je regelmatig water geeft, bloeit de ster wekenlang en straalt hij tot aan het vroege voorjaar

 

WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide