564
Wooninspiratie nodig? Deze ruimtes mogen niet ontbreken in jouw woning
Gepubliceerd: 12-05-2023

Ga jij binnenkort verhuizen en ben jij op zoek naar wooninspiratie? Dan ben je hier op het juiste adres. Er zijn in een huis namelijk verschillende ruimtes, maar welke ruimtes mogen absoluut niet ontbreken in jouw woning? Hieronder hebben we ze voor jou op een rijtje gezet!

Keuken en badkamer

Bijna iedere woning beschikt wel over een keuken en badkamer, maar het is maar net hoe je hem inricht. Veel mensen hebben een standaard badkamer en keuken, maar toch kan je hier natuurlijk een persoonlijk tintje aan geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handdoeken die voorzien zijn van jouw lievelingskleuren of een leuk plantje. Een plant in zowel keuken en badkamer is ontzettend leuk en brengt wat kleur in de ruimte aan. Daarnaast moet er in deze ruimtes natuurlijk genoeg opbergruimte aanwezig zijn. De keuken moet voorzien zijn van genoeg werkruimte en de badkamer van een spiegel, zodat je je goed kunt klaarmaken. Maak de keuken en badkamer af met de leukste accessoires. 

Woonkamer

Vaak wordt er het meest tijd gespendeerd in de woonkamer. Daarom moet de woonkamer er natuurlijk goed uitzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijke meubels en mooie accessoires. Maak de woonkamer echt een fijn plekje in je huis, waar je lekker kunt relaxen en kan bijkomen van een lange dag werk. 

inspiratiebrochures1.png

Slaapkamer

Een goede nachtrust is voor ieder natuurlijk erg belangrijk. Zorg er dus voor dat er een fatsoenlijke slaapkamer aanwezig is in je woning. De slaapkamer moet voorzien zijn van een comfortabel bed, voldoende opbergruimte en sfeervolle verlichting. Op deze manier zorg je ervoor dat ook de slaapkamer een heerlijk plekje is om tijd te spenderen. 

Homegym

Misschien denk je er niet direct aan om een thuisgym in je huis te creëren, maar als je genoeg ruimte hebt is dit alleen maar praktisch. Zo kun je op elk tijdstip van de dag je eigen thuisgym in duiken en een work-out doen. Erg handig natuurlijk, omdat het zomaar kan zijn dat de normale gym al dicht is als jij heen wil. Wil jij graag een eigen thuisgym? Schaf je fitnessapparatuur bij nrgfitness.nl aan en geniet van een heerlijke work-out met kwalitatief goede fitness apparaten. 

Een prachtige tuin

Ook de tuin is een belangrijke plek van een woning. De tuin zit dan niet in de woning, maar is minstens zo belangrijk. Zorg ervoor dat je heerlijk kunt genieten van het zonnetje op een fijn terras of een heerlijke loungeset. Voorzie de tuin van prachtige bloemen, planten en sfeervolle verlichting. Hoe tof is het om met familie en vrienden in de tuin te genieten van het zonnetje met een hapje en een drankje?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide